Suomi-talossa avautui uusi HELSINKIСAFÉ


Viides maaliskuuta Suomi-talossa avautui HELSINKICAFÉ – suositun pohjoista romantiikkaa ja ruokaa tarjoilevan Helsinki Barin luojien uusi projekti.

”Olemme pyrkineet tuomaan kahvilaan ripauksen aitoa suomalaisuutta, muun muassa suomalaisten perinteiden mukaisesti valmistettuja annoksia. Ensi viikosta alkaen tulemme valmistamaan paikan päällä myös tuoreita leivonnaisia. Lisäksi toivomme, että kesällä saamme nauttia kahvilatunnelmasta Suomi-talon sisäpihalla. Kuten suomeksi sanotaan, tervetuloa!” kertoo Ilja Bortnjuk, yksi HELSINKICAFÉn perustajista.

Päivittäin vaihtuva ruokalista sisältää keittoja, lämpimiä annoksia ja lisukkeita, lisäksi tarjolla on salaattibaari. Ruokajuomaksi tarjolla on morsia ja kompotti, teetä, kahvia ja maitoa.

Päivän päätteeksi voi leivonnaisia ostaa mukaan 30 prosentin alennuksella!HELSINKICAFÉ tarjoaa myös catering-palveluita ja osallistuu näin erilaisiin suomalais-venäläisiin kultuuritapahtumiin, joita Suomi-talossa järjestetään. Tilaa HELSINKICAFÉsta tarjoilut esimeriksi kahvitilaisuuksia, lounaita, illalliskutsuja tai muita tapahtumia varten.
Kahvila on avoinna ma-pe 10.00-18.00
Osoite: Suomi-talo, Bolšaja Konjušennaja 8, kellarikerros, sisäänkäynti pihan puolelta.

Ajankohtaista