Suomi-Talon uusi toimija!
Export Maker Oy on suomalainen kansainvälisen liiketoiminnan kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen käytännönläheisiä palveluita erilaisissa kansainvälisen liiketoiminnan kartoittamiseen, käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyvissä tilanteissa. Erityismarkkina-alueita ovat Itä-Eurooppa ja Venäjä, Pohjoismaat, Lähi-itä, Keski- ja Etelä-Eurooppa ja Kiina. Kaikissa näissä maissa yrityksellä on laajat business-verkostot.

Export Makerin asiakkaita ovat yritykset, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa uusille markkinoille tai kehittää nykyistä liiketoimintaa kohdemarkkinoilla. Export Maker on toteuttanut yli 300 asiakasprojektia 20 markkina-alueella.

Yrityksen tiimi koostuu ulkomailla asuneista sekä liiketoimintaa ulkomailla johtaneista ammattilaisista. Henkilökuntamme erilaiset taustat, osaamisalueet ja verkostot mahdollistavat asiakkaidemme tukemisen lähes kaikissa liiketoiminnan aloittamiseen tai kehittämiseen liittyvissä tilanteissa haastavissa liiketoimintaympäristöissä. Olemme olleet henkilökohtaisesti mukana perustamassa ja rakentamassa uusia yrityksiä sekä liiketoimintoja, kehittämässä jo toiminnassa olevia yrityksiä sekä ratkaisemassa lukemattomia määriä erilaisia liiketoiminnan haasteita.

Voitte tutustua uuteen vuokralaiseen myös www-sivujen kautta www.exportmaker.fi 
Elena BaidakovaJohtaja, Venäjä +7 911 908 26 57 (моб.) elena.baidakova@exportmaker.fi
Anastasia Konova - Projektipäällikkö +7 911 910 91 55 (моб.) anastasia.konova@exportmaker.fi

Ajankohtaista