Uusi johtaja Suomi-Talo Oy:ssä

Pietarin Suomi-Talon johtaja vaihtuu, kun käynnistysvaiheen johtaja Olga Harju päättää tehtävänsä eläköityessään ja uutena johtajana 01.08.2019 aloittaa Sirpa Sara-aho.

Pietarin Suomi-Talo kiittää Olga Harjua hänen merkittävästä panoksestaan Suomi-Talon tilojen kuntoon saattamisessa, palvelukonseptin kehittämisessä ja toiminnan käynnistämisessä. Suomi-Talon vuokraustoiminta ja hallinnointi on ollut hyvin haasteellista ja pitkälti riippuvaista Suomen ja Venäjän välisistä taloussuhdanteista ja sanktioiden vaikutuksista. Korjausvelkaa on syntynyt aiemman omistajan ajalta ja koska Suomi-Talo on Venäjällä kulttuuriperintökohde, sen kunnostuksia ja ylläpitoa valvovat Venäjän valtion ja Pietarin kaupungin viranomaiset kiinteistön omistajan suojeluvelvoitteen mukaisesti.

Sirpa Sara-aholla on pitkä kokemus kiinteistöliiketoiminnan johtamisesta sekä asiakaspalvelujen kehittämisestä Venäjällä. Hän on aiemmin työskennellyt Spondan Venäjän liiketoimintavastuullisena ja Nordeassa Venäjän vienti- ja projektirahoituksesta vastaavana johtajana.

 

Lisätietoja:

Pietarin Suomi-Talo Oy hallituksen puheenjohtaja Maaret Heiskari

maaret.heiskari@governia.fi, 0504714774

Ajankohtaista