Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Pietarin Instituutti

19.08.20

Musiikki- ja runofestivaali Kohti Viipuria toteutuu verkkotapahtumana 22.-29.8.2020. Lisätietoja festivaalista ja sen ohjelmasta löydät osoitteesta: https://instfin.ru/fi/events/kohti-viipuria-2020JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA

26.09.20

Eurooppalaisen kulttuurin online-festivaali

Euroopan kielten päivänä 26.9. järjestetään vuosittainen Eurooppalaisen kulttuurin festivaali Открой свою Европу jo kuudetta kertaa. Tänä vuonna festivaali järjestetään online-tapahtumana. Tapahtuman suurin ohjelmanumero on videomaratoni, jota voi seurata festivaalisivulta eur.ru lauantaina 26.9. kello 12 alkaen. Lisätietoa tapahtumasta Suomen Pietarin instituutin sivuilla!


24.09.20

Suomen Pietarin instituutin online-keskustelukerho

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho jatkuu online-formaatissa 24.9 klo 15.00-17.00! Syyskuussa järjestetään Zoom-tapaamiset alkeis- ja jatkotason suomen kielen opiskelijoille. Keskustelukerhon vetäjänä toimii Suomen Pietarin instituutin harjoittelija Ada Hyytiäinen. Lisätietoa tästä!