Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin tapahtumat

19.08.20

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin syksyn tapahtumat Suomessa ja Venäjällä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA

26.09.20

Eurooppalaisen kulttuurin online-festivaali

Euroopan kielten päivänä 26.9. järjestetään vuosittainen Eurooppalaisen kulttuurin festivaali Открой свою Европу jo kuudetta kertaa. Tänä vuonna festivaali järjestetään online-tapahtumana. Tapahtuman suurin ohjelmanumero on videomaratoni, jota voi seurata festivaalisivulta eur.ru lauantaina 26.9. kello 12 alkaen. Lisätietoa tapahtumasta Suomen Pietarin instituutin sivuilla!


24.09.20

Suomen Pietarin instituutin online-keskustelukerho

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho jatkuu online-formaatissa 24.9 klo 15.00-17.00! Syyskuussa järjestetään Zoom-tapaamiset alkeis- ja jatkotason suomen kielen opiskelijoille. Keskustelukerhon vetäjänä toimii Suomen Pietarin instituutin harjoittelija Ada Hyytiäinen. Lisätietoa tästä!