SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Nordic Schoolin webinaari koulutuksesta Suomessa

04.09.20

Webinaarissa käsitellään suomalaista koulutusjärjestelmää, valmistautumista korkeakoulujen ja yliopistojen pääsykokeisiin sekä stipendiahakuprosessia.

Puhujana on Anastasia Korchinskaya - Nordic Schoolin suomen kielen opettaja ja suomalaisen koulutuksen asiantuntija

https://www.youtube.com/watch?v=xjhRkARiatA


JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.