Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomi-Talon etäkahvit

18.09.20

Kutsumme Suomi-Talon vuokralaisia aamunviettoon kanssamme etäkahvien merkeissä ensi perjantaina! Kerromme Suomi-Talon ajankohtaiset, mutta ennen kaikkea haluaisimme kuulla kuulumisenne. Ilmoittauduttehan mukaan tuttuun osoitteeseen info@suomi-talo.fi. Nähdään!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA

29.10.20

Suomen ja Venäjän Kestävä jätteiden hallinta -yhteistyöhankkeen webinaari: kiertotalous kaupungeissa – esimerkkejä Suomesta

Viimeinen webinaarisarja pidetään 29.10. klo 15.00 alkaen. Lisätietoa täältä!


29.10.20

SVKK Trips Online: virtuaalinen Team Finland -matka Tjumeniin

Suomalais-Venäläinen kauppakamari yhdessä Suomen Moskovan-suurlähetystön kanssa jatkavat liikesuhteiden kehittämistä ja rakentavat pohjaa suomalaisten yritysten yhteistyölle Tjumenin alueen kanssa. Länsi-Siperian Tjumen on yksi Venäjän houkuttelevimmista bisneskaupungeista sen muuttovetovoimaisuuden ja uusien investointien ansiosta. Ensimmäinen virtuaalitapaaminen Tjumenin alueen johtajien ja yritysten kanssa pidetään torstaina 29. lokakuuta 2020 klo 11.00–13.00 (Suomen aikaa), 12.00–14.00 (Moskovan aikaa). Tapaamisen kieli on venäjä […]