SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomi-Talon etäkahvit

18.09.20

Kutsumme Suomi-Talon vuokralaisia aamunviettoon kanssamme etäkahvien merkeissä ensi perjantaina! Kerromme Suomi-Talon ajankohtaiset, mutta ennen kaikkea haluaisimme kuulla kuulumisenne. Ilmoittauduttehan mukaan tuttuun osoitteeseen info@suomi-talo.fi. Nähdään!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.