SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Training Online: Poikkeusajan veroedut ja verouudistukset Venäjällä

01.10.20

Koulutuksessa keskitytään Venäjän yritysverotuksen tuleviin muutoksiin ja pandemian aiheuttaman poikkeusajan vaikutuksiin verotuksessa Venäjällä.

Aika: 1.10.2020 klo 10:00 – 11:30


Lisätiedot ja ilmoittautuminenJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.