SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Nordic School käynnistää Suomen yliopistojen online-esittelysarjan

05.10.20

Nordic School järjestää opiskelijoilleen perinteisesti tutustumiskäyntejä Suomen yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin, mutta tällä kertaa esittely suoritetaan jo tuttuun tapaan online-formaatissa. Ensimmäisenä esittelyvuorossa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.01.21

SVKK Club Online: Legal Update Covid-19

Legal and tax aspects under pandemic conditions: Overview of current issues. Themes: latest changes in labour legislation (including changes regarding remote work) & overview of current migration issues related to the entry and work of foreigners in Russia. Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Date: 21.1. 10.00-11.30 (Hki)


15.01.21

Suomi-Talon viikkokooste #3

Toivottavasti juhlapyhät ja vapaapäivät sujuivat mukavasti. Vielä kerran koko Suomi-Talon puolesta oikein hyvää alkanutta vuotta! Aloitetaan uusi vuosi luontoa ajatellen ja muistuttaisimme Suomi-Talon kierrätysmahdollisuuksista! Kaikissa julkisissa tiloissamme voi lajitella paperi-, kartonki-, lasi-, metalli- ja muovijätteitä. Tämän lisäksi keräämme myös paristoja ja tulostimien värikasetteja. Viime vuoden puolella lajittelimme yhteensä yhdeksän kiloa kartonkia ja 17 kiloa paperia. […]