SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen ja Venäjän Kestävä jätteiden hallinta -yhteistyöhankkeen puitteissa käynnistyy webinaarisarja!

6.10.2020

Hankkeen tavoitteena on lisätä ympäristövalistusta ja -tietoisuutta, kannustaa Suomen ja Venäjän välisiin yhteistyöhankkeisiin sekä edistää jätehuoltoalan ja jätteiden käsittelyn uusia ratkaisuja.

Hankkeen puitteissa järjestetään Suomen jätehuoltojärjestelmää käsittelevä webinaarisarja 8.10, 14.10, 22.10 ja 29.10.

Lisätietoa täältä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.