SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Board of Ambassadors – Suoraa puhetta Venäjästä

8.10.2020

Kutsumme teitä seuraamaan Suomalais-Venäläisen kauppakamarin ja East Officen puheenjohtajan Ilkka Salosen moderoimaa paneelikeskustelua Suoraa puhetta Venäjästä.

Suorassa studiolähetyksessä kuusi entistä Suomen Moskovan-suurlähettilästä keskustelevat Venäjän nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Aika: 8.10.2020 klo 10.00 – 12.00

Lisätiedot ja ilmoittautuminenJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.