Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Helsinki-keskus kutsuu venäläisiä startuppeja osallistumaan Finlanding -ohjelmaan

09.10.20

Helsinki-keskus yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa kutsuu venäläisiä kansainvälistymispotentiaalia omaavia yrityksiä mukaan Finlanding-ohjelmaan! Ohjelma auttaa perustamaan yrityksen Helsinkiin ja kehittämään liiketoimintaa globaalisesti Suomen kautta ympäri maailmaa.

Lisätietoa tästä!

P.S. Helsinki-keskus on hiljattain julkaissut myös uudistuneet verkkosivut, käykää ehdottomasti tutustumassa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA

29.10.20

Suomen ja Venäjän Kestävä jätteiden hallinta -yhteistyöhankkeen webinaari: kiertotalous kaupungeissa – esimerkkejä Suomesta

Viimeinen webinaarisarja pidetään 29.10. klo 15.00 alkaen. Lisätietoa täältä!


29.10.20

SVKK Trips Online: virtuaalinen Team Finland -matka Tjumeniin

Suomalais-Venäläinen kauppakamari yhdessä Suomen Moskovan-suurlähetystön kanssa jatkavat liikesuhteiden kehittämistä ja rakentavat pohjaa suomalaisten yritysten yhteistyölle Tjumenin alueen kanssa. Länsi-Siperian Tjumen on yksi Venäjän houkuttelevimmista bisneskaupungeista sen muuttovetovoimaisuuden ja uusien investointien ansiosta. Ensimmäinen virtuaalitapaaminen Tjumenin alueen johtajien ja yritysten kanssa pidetään torstaina 29. lokakuuta 2020 klo 11.00–13.00 (Suomen aikaa), 12.00–14.00 (Moskovan aikaa). Tapaamisen kieli on venäjä […]