SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Helsinki-keskus kutsuu venäläisiä startuppeja osallistumaan Finlanding -ohjelmaan

09.10.20

Helsinki-keskus yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa kutsuu venäläisiä kansainvälistymispotentiaalia omaavia yrityksiä mukaan Finlanding-ohjelmaan! Ohjelma auttaa perustamaan yrityksen Helsinkiin ja kehittämään liiketoimintaa globaalisesti Suomen kautta ympäri maailmaa.

Lisätietoa tästä!

P.S. Helsinki-keskus on hiljattain julkaissut myös uudistuneet verkkosivut, käykää ehdottomasti tutustumassa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.