SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Helsinki-keskus kutsuu venäläisiä startuppeja osallistumaan Finlanding -ohjelmaan

09.10.20

Helsinki-keskus yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa kutsuu venäläisiä kansainvälistymispotentiaalia omaavia yrityksiä mukaan Finlanding-ohjelmaan! Ohjelma auttaa perustamaan yrityksen Helsinkiin ja kehittämään liiketoimintaa globaalisesti Suomen kautta ympäri maailmaa.

Lisätietoa tästä!

P.S. Helsinki-keskus on hiljattain julkaissut myös uudistuneet verkkosivut, käykää ehdottomasti tutustumassa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]