SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #43

23.10.2020

Viikonloppua kohti jatketaan jälleen Suomi-Talon historiaotteilla sekä tulevilla mielenkiintoisilla tapahtumilla. Rentouttavaa perjantaita!

KIRKKOKARTANO JA SUOMALAISEN KOULULAITOKSEN SYNTY

Suomen tultua suuriruhtinaskunnaksi 1809, alkoi suomalaisia saapua Pietariin yhä enemmän. Vuosina 1842–1848 rakennettiin Marian kirkkoa ympäröivät kirkkokartanon rakennukset palvelemaan kasvavan seurakunnan tarpeita. Arkkitehtina toimi Harald Julius von Bossen, tunnettu yksityistalojen ja kirkkojen suunnittelija. Suomi-Talon rakennus valmistui vuonna 1844 ja pian valmistumisen jälkeen, alkoi kirkkokartanossa toimia yksi ensimmäisistä suomenkielisistä kouluista.

Tulevia tapahtumia:
31. SUOMALAISEN ELOKUVAN VIIKKO

Suomalaisen elokuvan viikko järjestetään tänä vuonna online-formaatissa. Uusilla (ja hienoilla!) nettisivuilla pääsette tutustumaan festivaalin ohjelmaan, elokuvaohjaajien haastatteluihin sekä elokuvan trailereihin. Elokuvaviikon järjestäjät: Suomen Pietarin pääkonsulaatti ja Suomen elokuvasäätiö; festivaalin yhteistyökumppanit: Suomen Pietarin instituutti, Pietarin Eho Moskvy. Mukavia katseluhetkiä!

MON 26.10 | EPISODE ll: BIOECONOMY DEFINES THE FUTURE FACILITATED BY THE LUT UNIVERSITY

WED 29.10 | WORKSHOP: FINNISH-RUSSIAN CROSS-BORDER DIGITAL INVESTMENT PLATFORM

WED 29.10 | SVKK TRIPS ONLINE: VIRTUAALINEN TEAM FINLANDJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]