SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

31. Suomalaisen elokuvan viikon neljäs näytös! Ohjelmassa elokuva Mielensäpahoittaja

02.11.2020

Ohjelma, lisätietoa ja liput osoitteesta www.finnishfilmweek.ru.

2. marraskuuta klo 19:00
Mielensäpahoittaja (Suomi, 2014)
Ohjaaja: Dome KarukoskiJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]