SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Invest in Finland Factbook 2020 nyt saatavilla myös venäjäksi

03.11.20

Business Finlandin osana toimiva Invest in Finlandin laatima Factbook 2020 raportti on julkaistu nyt venäjäksi. Raportti antaa yleiskatsauksen Suomen innovaatioympäristöstä, sekä eri toimialojen houkuttelevimmista liiketoiminta- ja investointimahdollisuuksista.

Tästä pääsee myös englanninkieliseen versioon.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.