SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Educa Keskuksen elokuvakerho Suomi-Talolla

6.11.2020

Educa Keskus on koulutuskeskus, jossa lapset pääsevät oppimaan suomalaisten koulutusinnovaatioiden avulla.

6. marraskuuta klo 11.00 järjestetään elokuvakerho, jossa päästään katsomaan Harry Potter -elokuvaa alkuperäisversiossa englanniksi. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.