SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Northern Dimension Business’s Response to Covid-19 Challenge: Economic Forecast, Safety Measures, Support and Aid Programs

20.11.2020

Warmly welcome to the Northern Dimension Online Forum, which will be held on 20 November online in Zoom Video Conference format. The forum is primarily aimed at fostering cooperation between business, authorities and civil society involved in developing of the Northern Dimension area. This year Forum will focus on Business response to COVID Challenge: economic forecast, safety measures, support and aid programs.

NDBC is co-chaired by Rolf Jansson (President and CEO, VR Group) and Alexey Mordashov (Chairman of the Board of Directors, Severstal).

Among the invited keynote speakers there will be:

•             Alexander Grushko, Deputy Minister, Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation;

•             Markus Ederer, EU Ambassador to the Russian Federation;

•             Antti Helanterä, Ambassador of Finland to Russia;

•             Jyri Häkämies, Director General, Confederation of Finnish Industries;

•             Sergey Pavlov, First Deputy CEO, OAO RZD (Russian Railways)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00