SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Northern Dimension Business’s Response to Covid-19 Challenge: Economic Forecast, Safety Measures, Support and Aid Programs

20.11.2020

Warmly welcome to the Northern Dimension Online Forum, which will be held on 20 November online in Zoom Video Conference format. The forum is primarily aimed at fostering cooperation between business, authorities and civil society involved in developing of the Northern Dimension area. This year Forum will focus on Business response to COVID Challenge: economic forecast, safety measures, support and aid programs.

NDBC is co-chaired by Rolf Jansson (President and CEO, VR Group) and Alexey Mordashov (Chairman of the Board of Directors, Severstal).

Among the invited keynote speakers there will be:

•             Alexander Grushko, Deputy Minister, Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation;

•             Markus Ederer, EU Ambassador to the Russian Federation;

•             Antti Helanterä, Ambassador of Finland to Russia;

•             Jyri Häkämies, Director General, Confederation of Finnish Industries;

•             Sergey Pavlov, First Deputy CEO, OAO RZD (Russian Railways)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.