SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Northern Dimension Business’s Response to Covid-19 Challenge: Economic Forecast, Safety Measures, Support and Aid Programs

20.11.2020

Warmly welcome to the Northern Dimension Online Forum, which will be held on 20 November online in Zoom Video Conference format. The forum is primarily aimed at fostering cooperation between business, authorities and civil society involved in developing of the Northern Dimension area. This year Forum will focus on Business response to COVID Challenge: economic forecast, safety measures, support and aid programs.

NDBC is co-chaired by Rolf Jansson (President and CEO, VR Group) and Alexey Mordashov (Chairman of the Board of Directors, Severstal).

Among the invited keynote speakers there will be:

•             Alexander Grushko, Deputy Minister, Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation;

•             Markus Ederer, EU Ambassador to the Russian Federation;

•             Antti Helanterä, Ambassador of Finland to Russia;

•             Jyri Häkämies, Director General, Confederation of Finnish Industries;

•             Sergey Pavlov, First Deputy CEO, OAO RZD (Russian Railways)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

05.03.21

Suomi-Talon viikkokooste #10

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. TULEVAT TAPAHTUMAT JA UUTISET: Suomalais-Venäläinen kauppakamari kutsuu kansainvälisenä naistenpäivänä tilaisuuteen, jonka vieraana on palkittu Ilta-Sanomien erikoistoimittaja ja pitkän linjan Venäjä-tuntija Arja Paananen. Lähetys alkaa 8.3. klo 10. Liity mukaan! Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC ohjelma on rajan ylittävä yhteistyöohjelma, joka rahoittaa […]


05.03.21

SVKK Klubi: Naisten urakehitys Venäjällä – vieraana erikoistoimittaja Arja Paananen

Suomalais-Venäläinen kauppakamari kutsuu kansainvälisenä naistenpäivänä tilaisuuteen, jonka vieraana on palkittu Ilta-Sanomien erikoistoimittaja ja pitkän linjan Venäjä-tuntija Arja Paananen. Arja on asunut Venäjällä yhteensä yli 11 vuotta ja työskentelee suomeksi ja venäjäksi. Hänet on palkittu vuonna 2018 Suomen kuvalehden journalistipalkinnolla pitkäjänteisestä ja asiantuntevasta Venäjä-raportoinnista. Arjan teemoina klubissa ovat naisten urakehitys, asema ja ammatinvalintakysymykset Venäjällä. Tilaisuus on […]