SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Club Online: Artificial Intelligence as a machine serving human needs

18.11.2020

Artificial Intelligence (AI) is an essential part of our lives. Its presence is reflected in all types of human activities and business processes, starting with products and services, design, projects, as well as in information aggregation and analysis.How to live with it and what to expect in the future? During the event the speakers will try to answer these and other questions.

18.11., 10.00-12.00 (Finnish time)
The language of the event is English (no translation).JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.