SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #47

20.11.20

Viikonlopun kynnyksellä haluaisimme kertoa Fontankan tutkimuksen tuloksista, Suomen Pietarin instituutin uudesta audiokurssikokonaisuudesta, sekä mahdollisuuksista lähettää terveisiä läheisille joulupukin kautta!

FONTANKA-LEHDEN VAIKUTUSVALTAISIMMAT SUOMALAISYRITYKSET VENÄJÄLLÄ - 2020 TUTKIMUKSEN TULOKSET

Fontanka.ru järjesti 17. lokakuuta Suomi-Talossa tilaisuuden, jossa julkistettiin Vaikutusvaltaisimmat suomalaisyritykset Venäjällä -tutkimuksen vuoden 2020 tulokset. Tilaisuudessa olivat mukana Pietarin hallinnon, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Pietarin-pääkonsulaatin, sekä suomalaisten yritysten edustajat. Suurin osa osallistujista osallistui tilaisuuteen etäyhteyksin. Tilaisuudessa Fontanka.ru julkisti tutkimustuloksia, esitti suomalaisten yritysten tuloksia ja investointisuunnitelmia.

SUOMEN PIETARIN INSTITUUTIN JA ARZAMAS-KURSSIALUSTAN
UUSI AUDIOKURSSIKOKONAISUUS

Arzamas on venäjänkielinen portaali, joka pitää sisällään lukuisia mielenkiintoisia luentoja eri aihealueista. Tuorein kurssikokonaisuus koskee suomalaista kulttuuria. Luentosarjassa käsitellään muun muassa suomalaista muotoilua, arkkitehtuuria, kirjallisuutta, musiikkia ja elokuvatuotantoa. Audiokurssia voi kuunnella «Радио Arzamas» -sovelluksessa sekä Arzamaksen nettisivuilla.

Let Santa be your messenger this Christmas
SAY IT WITH SANTA

Tänä vuonna tapaaminen läheisten ihmisten kanssa on poikkeuksellisen hankalaa, joten Visit Finland käynnisti valloittavan kampanjan tarjoamalla mahdollisuus lähettää terveisiä itse joulupukin toimesta. Hakemuksia voi lähettää 29.11 asti.

neuvostoaika ja perestroika

Vallankumouksen jälkeen Suomi julistautui itsenäiseksi tasavallaksi ja vanhat Pietarin suomalaiset pakenivat Suomeen jättäen omaisuutensa Pietariin. Suomalaisia toimi vielä noin 10 000 Pietarin suomalaisella alueella 1930-luvulle asti. Pyhän Marian kirkon toiminta lakkautettiin 1938.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA

11.12.20

SVKK Club Online: Protectionism and localization requirements in Russia

Joint webinar of the Finnish-Russian Chamber of Commerce and the Association of European Businesses (AEB North-Western and Sothern Regional Committees) Date: 11.12. 9.00-11.00 (Hki)


08.12.20

Manufacturing – High Tech, High Growth Opportunities in Helsinki

Virtual event on 8 December 2020 13:00-14:30 (+2 GMT) Helsinki Business Hub together with Business Finland arranges a webinar targeted to Russian High Tech manufacturing companies looking to expand to Europe and find the best location to produce high tailored and high value-added products. Join the webinar to hear more about how Finland is a […]