SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK:n jäsenten syyskokous

26.11.2020

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenten syyskokous pidetään Helsingissä (Eteläranta 10) ja Pietarin Suomi-Talossa (Bolshaja Konsjushennaja 8). Mikäli kokoontumisrajoitukset ym. paikoissa muuttuvat, pidätetään oikeus muuttaa kokouspaikat ja muut kokouskäytännöt vastaamaan uusia rajoituksia, tai tilanteen niin vaatiessa siirtämään kokouksen lähtökohtaisesti online-kokoukseksi. Suosittelemme lämpimästi kasvomaskin käyttöä kokouksessa, ja tarjoamme ne kokousosallistujille. Kokoukseen voi osallistua joko ym. paikoissa tai etäyhteyden kautta. Kokoukseen etäosallistujiksi ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.

Päivämäärä: 26.11. 13.00-15.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.