SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Club Online: Legal Update Covid-19

24.11.2020

Due to coronavirus pandemic, the issues of regulation of remote work have become increasingly important in Russia. Even before the pandemic the Russian regulation has raised many questions, and now, during COVID-19, these questions become even more crucial. This webinar will discuss the general regulation matters as well as open issues on remote working regulation in Russia by law firm PETERKA&PARTNERS from Moscow.

Date: 24.11. 11.00-13.00 (MSK)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.