SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #48

27.11.20

Tänään haluaisimme tutustuttaa teitä uusiin vuokralaisiimme! Suomi-Taloon ovat hiljattain muuttaneet Educa Keskus, sekä TMF-Group ja Ficote. Aloitamme pienen esittelysarjan, jossa kerromme lyhyesti heidän toiminnastaan.

educa keskus

Educa Keskus on lasten koulutuskeskus, jonka opetustoiminta nojaa suomalaisen koulutusjärjestelmän periaatteisiin. Oppimisessa noudatetaan suomalaisen koulutusjärjestelmän menetelmiä ja suomalaisen opetussuunnitelman tavoitteita.

MILLAISTA ON ELÄMÄ MAAILMAN ONNELLISIMMASSA MAASSA?

Arzamas on venäjänkielinen portaali, joka pitää sisällään lukuisia mielenkiintoisia luentoja eri aihealueista. Tuorein kurssikokonaisuus, joka on tehty yhteistyössä Suomen Pietarin instituutin kanssa, koskee suomalaista kulttuuria. Audiokurssia voi kuunnella «Радио Arzamas» -sovelluksessa sekä Arzamaksen nettisivuilla.

2.12. KLO 9-11: VENÄJÄN-KAUPAN PLAN C ONLINE

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Visiona Venäjä ja EY:n Russia Summit yhdistävät voimansa. Plan C kerää yhteen Venäjän-kaupan ajankohtaisimmat aiheet, katsoo tulevaisuuteen ja laatii suunnitelmia maailman muuttuviin tilanteisiin.

JA LOPPUUN PERINTEISESTI JATKOA SUOMI-TALON HISTORIALLE:
NEUVOSTOAIKA JA PERESTROIKA

Kirkko palautettiin suomalaiselle seurakunnalle 1990-luvun alussa. Tällöin myös ryhdyttiin miettimään vanhojen suomalaisrakennusten uudelleen käyttöönottoa. Neuvottelut talosta alkoivat ensimmäisen kerran vuonna 2002, jolloin rakennuksessa sijaitsi hammashoitola. Rakennus peruskorjattiin ja vihittiin käyttöönsä 2009, jolloin talon vuokrasi Suomen Pietarin instituutti Pietarin kaupungilta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]