SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #49

04.12.20

Joulukuun ensimmäisessä viikkokoosteessa tietoa mm. Suomi-Talon pikkujouluista ja uusien vuokralaistemme esittelysarjan jatkoa. Ensi viikosta lähtien tarjoamme loungessa erikoiskahvien lisäksi myös glögiä. Lämpimästi tervetuloa!

suomi-talon etäpikkujoulut 16.12. ja joululahjat vuokralaisille

Tänä poikkeuksellisena vuonna emme valitettavasti pääse juhlistamaan joulua viime vuoden tapaan. Haluamme kuitenkin tilanteesta huolimatta järjestää lämpimän ja jouluisen iltapäivän 16. joulukuuta etäyhteyksin. Olemme kutsuneet mukaan musiikkiyhtyeen, jonka esityksen myötä pyrimme välittämään vuokralaisillemme ihanan jouluisen juhlatunnelman. Olemme myös valmistelleet pikkujoulujen yhteyteen jokaiselle vuokralaisellemme henkilökohtaisen herkkulahjapaketin, jonka voi noutaa respastamme ensi viikon torstaista lähtien.

suomi-talon uudet vuokralaiset: tmf-group

TMF-Group on kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja yritysten hallintoon erikoistunut palveluyhtiö, joka toimii yli 80 maassa.

CULTURALISTIN UUSI NUMERO JA ADVENTTIKALENTERI

Cultura-säätiö on julkaissut uuden ja valloittavan Culturalist.fi joulunumeron, joka on samalla myös kaksikielinen adventtikalenteri. Joka päivä aina jouluun asti on kalenterin avula mahdollista oppia jotakin uutta nykypäivän suomalaisesta joulunvietosta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]