SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #49

04.12.20

Joulukuun ensimmäisessä viikkokoosteessa tietoa mm. Suomi-Talon pikkujouluista ja uusien vuokralaistemme esittelysarjan jatkoa. Ensi viikosta lähtien tarjoamme loungessa erikoiskahvien lisäksi myös glögiä. Lämpimästi tervetuloa!

suomi-talon etäpikkujoulut 16.12. ja joululahjat vuokralaisille

Tänä poikkeuksellisena vuonna emme valitettavasti pääse juhlistamaan joulua viime vuoden tapaan. Haluamme kuitenkin tilanteesta huolimatta järjestää lämpimän ja jouluisen iltapäivän 16. joulukuuta etäyhteyksin. Olemme kutsuneet mukaan musiikkiyhtyeen, jonka esityksen myötä pyrimme välittämään vuokralaisillemme ihanan jouluisen juhlatunnelman. Olemme myös valmistelleet pikkujoulujen yhteyteen jokaiselle vuokralaisellemme henkilökohtaisen herkkulahjapaketin, jonka voi noutaa respastamme ensi viikon torstaista lähtien.

suomi-talon uudet vuokralaiset: tmf-group

TMF-Group on kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja yritysten hallintoon erikoistunut palveluyhtiö, joka toimii yli 80 maassa.

CULTURALISTIN UUSI NUMERO JA ADVENTTIKALENTERI

Cultura-säätiö on julkaissut uuden ja valloittavan Culturalist.fi joulunumeron, joka on samalla myös kaksikielinen adventtikalenteri. Joka päivä aina jouluun asti on kalenterin avula mahdollista oppia jotakin uutta nykypäivän suomalaisesta joulunvietosta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

25.01.21

Finnair aloittaa lennot Pietariin tammikuun lopussa

Lentoyhtiö Finnair käynnistää jälleen lennot Pietarista Helsinkiin 29.1.2021 lähtien. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet ja palvelumuutuokset, sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta. Alla Finnairin virallinen venäjänkielinen tiedote: FINNAIR ВОЗОБНОВЛЯЕТ ПОЛЕТЫ В САНКТ-ПЕРЕРБУРГ С 29 ЯНВАРЯ 2021 ГОДА   Finnair начинает новый год с хороших новостей: с 29 января 2021 мы возобновляем полеты в Санкт-Петербург с двойной […]


22.01.21

SVKK Online: USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet

Suomalais-Venäläinen kauppakamari kutsuu online-tilaisuuteen, jonka aiheena on USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet. Koulutuksessa kerrataan yleiset tiedot USA:n ja EU:n pakotteista ja kuullaan myös muutamia kokemuksia pakotteiden rikkomisen aiheuttamista seuraamuksista. Ovatko pakotteet syynä myös yritysten hankaluuksiin pankkiasioinnissa ja jos ovat, niin miten? Sekin selviää SVKK:n järjestämässä koulutuksessa. Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 […]