SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #49

04.12.20

Joulukuun ensimmäisessä viikkokoosteessa tietoa mm. Suomi-Talon pikkujouluista ja uusien vuokralaistemme esittelysarjan jatkoa. Ensi viikosta lähtien tarjoamme loungessa erikoiskahvien lisäksi myös glögiä. Lämpimästi tervetuloa!

suomi-talon etäpikkujoulut 16.12. ja joululahjat vuokralaisille

Tänä poikkeuksellisena vuonna emme valitettavasti pääse juhlistamaan joulua viime vuoden tapaan. Haluamme kuitenkin tilanteesta huolimatta järjestää lämpimän ja jouluisen iltapäivän 16. joulukuuta etäyhteyksin. Olemme kutsuneet mukaan musiikkiyhtyeen, jonka esityksen myötä pyrimme välittämään vuokralaisillemme ihanan jouluisen juhlatunnelman. Olemme myös valmistelleet pikkujoulujen yhteyteen jokaiselle vuokralaisellemme henkilökohtaisen herkkulahjapaketin, jonka voi noutaa respastamme ensi viikon torstaista lähtien.

suomi-talon uudet vuokralaiset: tmf-group

TMF-Group on kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja yritysten hallintoon erikoistunut palveluyhtiö, joka toimii yli 80 maassa.

CULTURALISTIN UUSI NUMERO JA ADVENTTIKALENTERI

Cultura-säätiö on julkaissut uuden ja valloittavan Culturalist.fi joulunumeron, joka on samalla myös kaksikielinen adventtikalenteri. Joka päivä aina jouluun asti on kalenterin avula mahdollista oppia jotakin uutta nykypäivän suomalaisesta joulunvietosta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]