SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #49

04.12.20

Joulukuun ensimmäisessä viikkokoosteessa tietoa mm. Suomi-Talon pikkujouluista ja uusien vuokralaistemme esittelysarjan jatkoa. Ensi viikosta lähtien tarjoamme loungessa erikoiskahvien lisäksi myös glögiä. Lämpimästi tervetuloa!

suomi-talon etäpikkujoulut 16.12. ja joululahjat vuokralaisille

Tänä poikkeuksellisena vuonna emme valitettavasti pääse juhlistamaan joulua viime vuoden tapaan. Haluamme kuitenkin tilanteesta huolimatta järjestää lämpimän ja jouluisen iltapäivän 16. joulukuuta etäyhteyksin. Olemme kutsuneet mukaan musiikkiyhtyeen, jonka esityksen myötä pyrimme välittämään vuokralaisillemme ihanan jouluisen juhlatunnelman. Olemme myös valmistelleet pikkujoulujen yhteyteen jokaiselle vuokralaisellemme henkilökohtaisen herkkulahjapaketin, jonka voi noutaa respastamme ensi viikon torstaista lähtien.

suomi-talon uudet vuokralaiset: tmf-group

TMF-Group on kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja yritysten hallintoon erikoistunut palveluyhtiö, joka toimii yli 80 maassa.

CULTURALISTIN UUSI NUMERO JA ADVENTTIKALENTERI

Cultura-säätiö on julkaissut uuden ja valloittavan Culturalist.fi joulunumeron, joka on samalla myös kaksikielinen adventtikalenteri. Joka päivä aina jouluun asti on kalenterin avula mahdollista oppia jotakin uutta nykypäivän suomalaisesta joulunvietosta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.