SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #50

11.12.20

Tämän viikon viikkokoosteessa kerromme enemmän etäpikkujoulujen esiintyjistä.
Hienoa päästä vaihtamaan kanssanne kuulumiset, pian nähdään!

ilmoittautuminen suomi-talon etäpikkujouluihin 14.12. mennessä
CHRISTMAS JAZZ | JULIA MIKHAYLOVSKAYA

Tämän vuoden Suomi-Talon etäpikkujouluihin päätimme kutsua pietarilaisen kvartettiyhtyeen, lahjakkaan laulajan, Julia Mikhailovskayan johdolla (Yuri Bogatyrev – saksofoni, Nikolai Zatolochny – kontrabasso, Aleksandr Mickhailovsky – kitara). Heti kuulumisten vaihdon jälkeen, klo 16.30 alkaen, pääsemme nauttimaan ihanasta joulutunnelmasta sekä tunnetuista ja kaikille rakkaista sävelistä. Toivomme pystyvämme etäyhteyksin välittämään teille lämpimän Suomi-Talon juhlatunnelman. Nähdään Teamsissa!

suomi-talon uudet vuokralaiset: ficote

Meillä on ilo tutustuttaa teidät uuteen vuokralaiseemme! Ficote Oy on valmistanut FICO-viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Yrityksellä on poikkeuksellisen vahva kokemus ja osaaminen alalta. Laitteiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Laitteet rakennetaan käyttämällä vain laadukkaita ja testattuja komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti.

SUOMEN ITSENÄISYYSPÄIVÄN PERINTEET VIDEON MUODOSSA

Suomen Pietarin instituutti yhdessä Suomen Pietarin pääkonsulaatin sekä Tussitaikurit Oy:n kanssa loivat jälleen yhden valloittavan videon, tällä kertaa yhdestä Suomen tärkeimmästä juhlapyhästä, Suomen itenäisyyspäivästä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

25.01.21

Finnair aloittaa lennot Pietariin tammikuun lopussa

Lentoyhtiö Finnair käynnistää jälleen lennot Pietarista Helsinkiin 29.1.2021 lähtien. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet ja palvelumuutuokset, sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta. Alla Finnairin virallinen venäjänkielinen tiedote: FINNAIR ВОЗОБНОВЛЯЕТ ПОЛЕТЫ В САНКТ-ПЕРЕРБУРГ С 29 ЯНВАРЯ 2021 ГОДА   Finnair начинает новый год с хороших новостей: с 29 января 2021 мы возобновляем полеты в Санкт-Петербург с двойной […]


22.01.21

SVKK Online: USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet

Suomalais-Venäläinen kauppakamari kutsuu online-tilaisuuteen, jonka aiheena on USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet. Koulutuksessa kerrataan yleiset tiedot USA:n ja EU:n pakotteista ja kuullaan myös muutamia kokemuksia pakotteiden rikkomisen aiheuttamista seuraamuksista. Ovatko pakotteet syynä myös yritysten hankaluuksiin pankkiasioinnissa ja jos ovat, niin miten? Sekin selviää SVKK:n järjestämässä koulutuksessa. Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 […]