SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #50

11.12.20

Tämän viikon viikkokoosteessa kerromme enemmän etäpikkujoulujen esiintyjistä.
Hienoa päästä vaihtamaan kanssanne kuulumiset, pian nähdään!

ilmoittautuminen suomi-talon etäpikkujouluihin 14.12. mennessä
CHRISTMAS JAZZ | JULIA MIKHAYLOVSKAYA

Tämän vuoden Suomi-Talon etäpikkujouluihin päätimme kutsua pietarilaisen kvartettiyhtyeen, lahjakkaan laulajan, Julia Mikhailovskayan johdolla (Yuri Bogatyrev – saksofoni, Nikolai Zatolochny – kontrabasso, Aleksandr Mickhailovsky – kitara). Heti kuulumisten vaihdon jälkeen, klo 16.30 alkaen, pääsemme nauttimaan ihanasta joulutunnelmasta sekä tunnetuista ja kaikille rakkaista sävelistä. Toivomme pystyvämme etäyhteyksin välittämään teille lämpimän Suomi-Talon juhlatunnelman. Nähdään Teamsissa!

suomi-talon uudet vuokralaiset: ficote

Meillä on ilo tutustuttaa teidät uuteen vuokralaiseemme! Ficote Oy on valmistanut FICO-viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Yrityksellä on poikkeuksellisen vahva kokemus ja osaaminen alalta. Laitteiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Laitteet rakennetaan käyttämällä vain laadukkaita ja testattuja komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti.

SUOMEN ITSENÄISYYSPÄIVÄN PERINTEET VIDEON MUODOSSA

Suomen Pietarin instituutti yhdessä Suomen Pietarin pääkonsulaatin sekä Tussitaikurit Oy:n kanssa loivat jälleen yhden valloittavan videon, tällä kertaa yhdestä Suomen tärkeimmästä juhlapyhästä, Suomen itenäisyyspäivästä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]