SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #50

11.12.20

Tämän viikon viikkokoosteessa kerromme enemmän etäpikkujoulujen esiintyjistä.
Hienoa päästä vaihtamaan kanssanne kuulumiset, pian nähdään!

ilmoittautuminen suomi-talon etäpikkujouluihin 14.12. mennessä
CHRISTMAS JAZZ | JULIA MIKHAYLOVSKAYA

Tämän vuoden Suomi-Talon etäpikkujouluihin päätimme kutsua pietarilaisen kvartettiyhtyeen, lahjakkaan laulajan, Julia Mikhailovskayan johdolla (Yuri Bogatyrev – saksofoni, Nikolai Zatolochny – kontrabasso, Aleksandr Mickhailovsky – kitara). Heti kuulumisten vaihdon jälkeen, klo 16.30 alkaen, pääsemme nauttimaan ihanasta joulutunnelmasta sekä tunnetuista ja kaikille rakkaista sävelistä. Toivomme pystyvämme etäyhteyksin välittämään teille lämpimän Suomi-Talon juhlatunnelman. Nähdään Teamsissa!

suomi-talon uudet vuokralaiset: ficote

Meillä on ilo tutustuttaa teidät uuteen vuokralaiseemme! Ficote Oy on valmistanut FICO-viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Yrityksellä on poikkeuksellisen vahva kokemus ja osaaminen alalta. Laitteiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Laitteet rakennetaan käyttämällä vain laadukkaita ja testattuja komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti.

SUOMEN ITSENÄISYYSPÄIVÄN PERINTEET VIDEON MUODOSSA

Suomen Pietarin instituutti yhdessä Suomen Pietarin pääkonsulaatin sekä Tussitaikurit Oy:n kanssa loivat jälleen yhden valloittavan videon, tällä kertaa yhdestä Suomen tärkeimmästä juhlapyhästä, Suomen itenäisyyspäivästä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]