SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #50

11.12.20

Tämän viikon viikkokoosteessa kerromme enemmän etäpikkujoulujen esiintyjistä.
Hienoa päästä vaihtamaan kanssanne kuulumiset, pian nähdään!

ilmoittautuminen suomi-talon etäpikkujouluihin 14.12. mennessä
CHRISTMAS JAZZ | JULIA MIKHAYLOVSKAYA

Tämän vuoden Suomi-Talon etäpikkujouluihin päätimme kutsua pietarilaisen kvartettiyhtyeen, lahjakkaan laulajan, Julia Mikhailovskayan johdolla (Yuri Bogatyrev – saksofoni, Nikolai Zatolochny – kontrabasso, Aleksandr Mickhailovsky – kitara). Heti kuulumisten vaihdon jälkeen, klo 16.30 alkaen, pääsemme nauttimaan ihanasta joulutunnelmasta sekä tunnetuista ja kaikille rakkaista sävelistä. Toivomme pystyvämme etäyhteyksin välittämään teille lämpimän Suomi-Talon juhlatunnelman. Nähdään Teamsissa!

suomi-talon uudet vuokralaiset: ficote

Meillä on ilo tutustuttaa teidät uuteen vuokralaiseemme! Ficote Oy on valmistanut FICO-viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Yrityksellä on poikkeuksellisen vahva kokemus ja osaaminen alalta. Laitteiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Laitteet rakennetaan käyttämällä vain laadukkaita ja testattuja komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti.

SUOMEN ITSENÄISYYSPÄIVÄN PERINTEET VIDEON MUODOSSA

Suomen Pietarin instituutti yhdessä Suomen Pietarin pääkonsulaatin sekä Tussitaikurit Oy:n kanssa loivat jälleen yhden valloittavan videon, tällä kertaa yhdestä Suomen tärkeimmästä juhlapyhästä, Suomen itenäisyyspäivästä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.