SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomi-Talon pikkujoulut

16.12.2020

Tänä poikkeuksellisena vuonna emme valitettavasti pääse juhlistamaan joulua viime vuoden tapaan. Haluamme kuitenkin järjestää tilanteesta huolimatta lämpimän ja jouluisen iltapäivän 16. joulukuuta etäyhteyksin!

Olemme kutsuneet mukaan pietarilaisen kvartettiyhtyeen, lahjakkaan laulajan, Julia Mikhailovskayan johdolla (Yuri Bogatyrev – saksofoni, Nikolai Zatolochny – kontrabasso, Aleksandr Mickhailovsky – kitara). Heti kuulumisten vaihdon jälkeen, klo 16.30 alkaen, pääsemme nauttimaan ihanasta joulutunnelmasta sekä tunnetuista ja kaikille rakkaista sävelistä. Toivomme pystyvämme etäyhteyksin välittämään teille lämpimän ja jouluisen Suomi-Talon juhlatunnelman. Nähdään Teamsissa!

Olemme myös valmistelleet pikkujoulujen yhteyteen jokaiselle henkilökohtaisen herkkulahjapaketin, jonka voi noutaa respastamme. Tulethan hakemaan pakettisi sinulle sopivana arkipäivänä 16.12. mennessä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.