SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomi-Talon pikkujoulut

16.12.2020

Tänä poikkeuksellisena vuonna emme valitettavasti pääse juhlistamaan joulua viime vuoden tapaan. Haluamme kuitenkin järjestää tilanteesta huolimatta lämpimän ja jouluisen iltapäivän 16. joulukuuta etäyhteyksin!

Olemme kutsuneet mukaan pietarilaisen kvartettiyhtyeen, lahjakkaan laulajan, Julia Mikhailovskayan johdolla (Yuri Bogatyrev – saksofoni, Nikolai Zatolochny – kontrabasso, Aleksandr Mickhailovsky – kitara). Heti kuulumisten vaihdon jälkeen, klo 16.30 alkaen, pääsemme nauttimaan ihanasta joulutunnelmasta sekä tunnetuista ja kaikille rakkaista sävelistä. Toivomme pystyvämme etäyhteyksin välittämään teille lämpimän ja jouluisen Suomi-Talon juhlatunnelman. Nähdään Teamsissa!

Olemme myös valmistelleet pikkujoulujen yhteyteen jokaiselle henkilökohtaisen herkkulahjapaketin, jonka voi noutaa respastamme. Tulethan hakemaan pakettisi sinulle sopivana arkipäivänä 16.12. mennessä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.