SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #51

18.12.20

Haluaisimme lämpimästi kiittää vuokralaisiamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa mitä upeinta joulun odotusta!

Järjestimme tänä vuonna Suomi-Talon pikkujoulut etäyhteyksin: aluksi meillä oli ilo jakaa kuulumiset vuokralaistemme kanssa, jonka jälkeen aloitimme pietarilaisen kvartettiyhtyeen suoran lähetyksen lounge-tilastamme. Mikäli et ole päässyt jakamaan iltaa kanssamme, linkin kautta pääset nauttimaan tunnelmallisesta esityksestä!

Suomi-Talon aukioloajat:

Vastaanottomme on auki normaalisti klo 8-16 aina 31.12. saakka. Tammikuussa olemme jälleen tavoitettavissa 11. päivä lähtien.

Ja vielä kerran, koko Suomi-Talon puolesta oikein ihanaa ja rauhallista joulua! Nähdään pian!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.