SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #3

15.01.21

Toivottavasti juhlapyhät ja vapaapäivät sujuivat mukavasti. Vielä kerran koko Suomi-Talon puolesta oikein hyvää alkanutta vuotta!

Aloitetaan uusi vuosi luontoa ajatellen ja muistuttaisimme Suomi-Talon kierrätysmahdollisuuksista! Kaikissa julkisissa tiloissamme voi lajitella paperi-, kartonki-, lasi-, metalli- ja muovijätteitä. Tämän lisäksi keräämme myös paristoja ja tulostimien värikasetteja. Viime vuoden puolella lajittelimme yhteensä yhdeksän kiloa kartonkia ja 17 kiloa paperia. Pyritään päästä tänä vuonna vielä suurempiin lajittelumääriin!

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ KIERRÄTYKSEEN LIITTYEN:

Sfera Ekologii – yleistä tietoa kierrätyksestä sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu lajittelun jälkeen

RecycleMap – kartta, josta löydät lähimmät kierrätyspisteesi

Ecoclass – helpot ja interaktiiviset ympäristötieteen kurssit koko perheelle

Ecowiki – ympäristötieteen luentoja ja webinaareja

11 SANAA, JOTKA AUTTAVAT YMMÄRTÄMÄÄN SUOMALAISTA KULTTUURIA

Lopuksi haluaisimme jakaa Arzamaksen mielenkiintoisen julkaisun, joka sisältää listauksen suomen kielen sanoista, joiden myötä suomalaisen kulttuurin ymmärtäminen sujuu paremmin.

Aurinkoista talviviikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00