SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #3

15.01.21

Toivottavasti juhlapyhät ja vapaapäivät sujuivat mukavasti. Vielä kerran koko Suomi-Talon puolesta oikein hyvää alkanutta vuotta!

Aloitetaan uusi vuosi luontoa ajatellen ja muistuttaisimme Suomi-Talon kierrätysmahdollisuuksista! Kaikissa julkisissa tiloissamme voi lajitella paperi-, kartonki-, lasi-, metalli- ja muovijätteitä. Tämän lisäksi keräämme myös paristoja ja tulostimien värikasetteja. Viime vuoden puolella lajittelimme yhteensä yhdeksän kiloa kartonkia ja 17 kiloa paperia. Pyritään päästä tänä vuonna vielä suurempiin lajittelumääriin!

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ KIERRÄTYKSEEN LIITTYEN:

Sfera Ekologii – yleistä tietoa kierrätyksestä sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu lajittelun jälkeen

RecycleMap – kartta, josta löydät lähimmät kierrätyspisteesi

Ecoclass – helpot ja interaktiiviset ympäristötieteen kurssit koko perheelle

Ecowiki – ympäristötieteen luentoja ja webinaareja

11 SANAA, JOTKA AUTTAVAT YMMÄRTÄMÄÄN SUOMALAISTA KULTTUURIA

Lopuksi haluaisimme jakaa Arzamaksen mielenkiintoisen julkaisun, joka sisältää listauksen suomen kielen sanoista, joiden myötä suomalaisen kulttuurin ymmärtäminen sujuu paremmin.

Aurinkoista talviviikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]