SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #3

15.01.21

Toivottavasti juhlapyhät ja vapaapäivät sujuivat mukavasti. Vielä kerran koko Suomi-Talon puolesta oikein hyvää alkanutta vuotta!

Aloitetaan uusi vuosi luontoa ajatellen ja muistuttaisimme Suomi-Talon kierrätysmahdollisuuksista! Kaikissa julkisissa tiloissamme voi lajitella paperi-, kartonki-, lasi-, metalli- ja muovijätteitä. Tämän lisäksi keräämme myös paristoja ja tulostimien värikasetteja. Viime vuoden puolella lajittelimme yhteensä yhdeksän kiloa kartonkia ja 17 kiloa paperia. Pyritään päästä tänä vuonna vielä suurempiin lajittelumääriin!

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ KIERRÄTYKSEEN LIITTYEN:

Sfera Ekologii – yleistä tietoa kierrätyksestä sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu lajittelun jälkeen

RecycleMap – kartta, josta löydät lähimmät kierrätyspisteesi

Ecoclass – helpot ja interaktiiviset ympäristötieteen kurssit koko perheelle

Ecowiki – ympäristötieteen luentoja ja webinaareja

11 SANAA, JOTKA AUTTAVAT YMMÄRTÄMÄÄN SUOMALAISTA KULTTUURIA

Lopuksi haluaisimme jakaa Arzamaksen mielenkiintoisen julkaisun, joka sisältää listauksen suomen kielen sanoista, joiden myötä suomalaisen kulttuurin ymmärtäminen sujuu paremmin.

Aurinkoista talviviikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.