SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #3

15.01.21

Toivottavasti juhlapyhät ja vapaapäivät sujuivat mukavasti. Vielä kerran koko Suomi-Talon puolesta oikein hyvää alkanutta vuotta!

Aloitetaan uusi vuosi luontoa ajatellen ja muistuttaisimme Suomi-Talon kierrätysmahdollisuuksista! Kaikissa julkisissa tiloissamme voi lajitella paperi-, kartonki-, lasi-, metalli- ja muovijätteitä. Tämän lisäksi keräämme myös paristoja ja tulostimien värikasetteja. Viime vuoden puolella lajittelimme yhteensä yhdeksän kiloa kartonkia ja 17 kiloa paperia. Pyritään päästä tänä vuonna vielä suurempiin lajittelumääriin!

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ KIERRÄTYKSEEN LIITTYEN:

Sfera Ekologii – yleistä tietoa kierrätyksestä sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu lajittelun jälkeen

RecycleMap – kartta, josta löydät lähimmät kierrätyspisteesi

Ecoclass – helpot ja interaktiiviset ympäristötieteen kurssit koko perheelle

Ecowiki – ympäristötieteen luentoja ja webinaareja

11 SANAA, JOTKA AUTTAVAT YMMÄRTÄMÄÄN SUOMALAISTA KULTTUURIA

Lopuksi haluaisimme jakaa Arzamaksen mielenkiintoisen julkaisun, joka sisältää listauksen suomen kielen sanoista, joiden myötä suomalaisen kulttuurin ymmärtäminen sujuu paremmin.

Aurinkoista talviviikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.