SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #4

22.01.21

"Visiomme on, että saamme rakennettua Suomi-Talosta parhaimman suomalaisen yhteisön ulkomailla"

Tuoreessa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlassa julkaistiin juttu Suomi-Talosta. Tavoitteenamme on olla paras suomalainen yhteisö ulkomailla–yhdessä kanssanne! Lue artikkeli täältä.

SVKK:N VERKKOKOULUTUS 26.1.

Haluaisimme samalla kutsua teidät SVKK:n seuraavaan online-tilaisuuteen, jonka aiheena on USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä.

TUBE OF FINLAND | KÄVELYRETKI TALVISESSA HELSINGISSÄ

Haluaisimme jakaa tuoreimman videon, joka julkaistiin Suomen Moskovan suurlähetystön, Pietarin pääkonsulaatin ja Это Финляндия -portaalin yhteistyöprojektin Tube of Finland Youtube-kanavalla.

MIELENKIINTOISIA SUOMALAISIA KIRJAILIJOITA

Viikonlopun kunniaksi jaamme Это Финляндия -portaalin artikkelin, jossa mainitaan  suomalaisista kirjailijoista, joiden tuotantoa kannattaa seurata. Mukavia lukuhetkiä ja hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00