SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #4

22.01.21

"Visiomme on, että saamme rakennettua Suomi-Talosta parhaimman suomalaisen yhteisön ulkomailla"

Tuoreessa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlassa julkaistiin juttu Suomi-Talosta. Tavoitteenamme on olla paras suomalainen yhteisö ulkomailla–yhdessä kanssanne! Lue artikkeli täältä.

SVKK:N VERKKOKOULUTUS 26.1.

Haluaisimme samalla kutsua teidät SVKK:n seuraavaan online-tilaisuuteen, jonka aiheena on USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä.

TUBE OF FINLAND | KÄVELYRETKI TALVISESSA HELSINGISSÄ

Haluaisimme jakaa tuoreimman videon, joka julkaistiin Suomen Moskovan suurlähetystön, Pietarin pääkonsulaatin ja Это Финляндия -portaalin yhteistyöprojektin Tube of Finland Youtube-kanavalla.

MIELENKIINTOISIA SUOMALAISIA KIRJAILIJOITA

Viikonlopun kunniaksi jaamme Это Финляндия -portaalin artikkelin, jossa mainitaan  suomalaisista kirjailijoista, joiden tuotantoa kannattaa seurata. Mukavia lukuhetkiä ja hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]