SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #4

22.01.21

"Visiomme on, että saamme rakennettua Suomi-Talosta parhaimman suomalaisen yhteisön ulkomailla"

Tuoreessa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlassa julkaistiin juttu Suomi-Talosta. Tavoitteenamme on olla paras suomalainen yhteisö ulkomailla–yhdessä kanssanne! Lue artikkeli täältä.

SVKK:N VERKKOKOULUTUS 26.1.

Haluaisimme samalla kutsua teidät SVKK:n seuraavaan online-tilaisuuteen, jonka aiheena on USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä.

TUBE OF FINLAND | KÄVELYRETKI TALVISESSA HELSINGISSÄ

Haluaisimme jakaa tuoreimman videon, joka julkaistiin Suomen Moskovan suurlähetystön, Pietarin pääkonsulaatin ja Это Финляндия -portaalin yhteistyöprojektin Tube of Finland Youtube-kanavalla.

MIELENKIINTOISIA SUOMALAISIA KIRJAILIJOITA

Viikonlopun kunniaksi jaamme Это Финляндия -portaalin artikkelin, jossa mainitaan  suomalaisista kirjailijoista, joiden tuotantoa kannattaa seurata. Mukavia lukuhetkiä ja hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.