SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #4

22.01.21

"Visiomme on, että saamme rakennettua Suomi-Talosta parhaimman suomalaisen yhteisön ulkomailla"

Tuoreessa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlassa julkaistiin juttu Suomi-Talosta. Tavoitteenamme on olla paras suomalainen yhteisö ulkomailla–yhdessä kanssanne! Lue artikkeli täältä.

SVKK:N VERKKOKOULUTUS 26.1.

Haluaisimme samalla kutsua teidät SVKK:n seuraavaan online-tilaisuuteen, jonka aiheena on USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä.

TUBE OF FINLAND | KÄVELYRETKI TALVISESSA HELSINGISSÄ

Haluaisimme jakaa tuoreimman videon, joka julkaistiin Suomen Moskovan suurlähetystön, Pietarin pääkonsulaatin ja Это Финляндия -portaalin yhteistyöprojektin Tube of Finland Youtube-kanavalla.

MIELENKIINTOISIA SUOMALAISIA KIRJAILIJOITA

Viikonlopun kunniaksi jaamme Это Финляндия -portaalin artikkelin, jossa mainitaan  suomalaisista kirjailijoista, joiden tuotantoa kannattaa seurata. Mukavia lukuhetkiä ja hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.