SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #4

22.01.21

"Visiomme on, että saamme rakennettua Suomi-Talosta parhaimman suomalaisen yhteisön ulkomailla"

Tuoreessa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlassa julkaistiin juttu Suomi-Talosta. Tavoitteenamme on olla paras suomalainen yhteisö ulkomailla–yhdessä kanssanne! Lue artikkeli täältä.

SVKK:N VERKKOKOULUTUS 26.1.

Haluaisimme samalla kutsua teidät SVKK:n seuraavaan online-tilaisuuteen, jonka aiheena on USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä.

TUBE OF FINLAND | KÄVELYRETKI TALVISESSA HELSINGISSÄ

Haluaisimme jakaa tuoreimman videon, joka julkaistiin Suomen Moskovan suurlähetystön, Pietarin pääkonsulaatin ja Это Финляндия -portaalin yhteistyöprojektin Tube of Finland Youtube-kanavalla.

MIELENKIINTOISIA SUOMALAISIA KIRJAILIJOITA

Viikonlopun kunniaksi jaamme Это Финляндия -portaalin artikkelin, jossa mainitaan  suomalaisista kirjailijoista, joiden tuotantoa kannattaa seurata. Mukavia lukuhetkiä ja hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.