SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Finnair aloittaa lennot Pietariin tammikuun lopussa

25.01.21

Lentoyhtiö Finnair käynnistää jälleen lennot Pietarista Helsinkiin 29.1.2021 lähtien. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet ja palvelumuutuokset, sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta.

Alla Finnairin virallinen venäjänkielinen tiedote:
FINNAIR ВОЗОБНОВЛЯЕТ ПОЛЕТЫ В САНКТ-ПЕРЕРБУРГ С 29 ЯНВАРЯ 2021 ГОДА  

Finnair начинает новый год с хороших новостей: с 29 января 2021 мы возобновляем полеты в Санкт-Петербург с двойной частотой в неделю, соединяя две северные столицы по пятницам и воскресеньям.  

Для вашего удобства предлагаем расписание рейсов:
- По пятницам: Из Хельсинки рейс AY707, вылет из Хельсинки в 12:05, прилет в Санкт-Петербург в 14:15. Из Санкт-Петербурга рейс AY708, вылет из Пулково в 15:00, прилет в Хельсинки в 15:05.
- По воскресеньям: Из Хельсинки рейс AY705, вылет из Хельсинки в 16:50, прилет в Санкт-Петербург в 19:00. Из Санкт-Петербурга рейс AY706, вылет из Пулково в 19:45, прилет в Хельсинки в 19:50.   Расписание позволяет предложить  пассажирам из Санкт-Петербурга не только рейсы в Финляндию, но и стыковки по маршрутной сети Finnair, включая  Токио, Гонконг, Сеул,  Лондон, Цюрих, Франкфурт и др.  

Важно: Пожалуйста, не забывайте ознакомиться с санитарными правилами  и необходимыми  условиями  для въезда в странах отправления, назначения и транзита и информируйте об этом ваших клиентов.  

На нашем сайте Finnair.com на отдельной странице вы можете найти актуальную информацию с требованиями пересечения границы Финляндии и других стран, а также изменения в расписании. (информация на английском языке)
*О возобновлении рейсов в Москву мы сообщим дополнительно.


JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00