SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.

28.1.2021

MikseiMikkeli yhteistyössä Savonlinnan hankekehityksen kanssa järjestää alueen sijoitumisesta kiinnostuneille venäläisille yrityksille webinaarin “Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.” Tilaisuudessa puhujina mm. Business Finlandin Senior Advisor Olga Makeeva.

Päivä ja aika: 28.1. 11.00-14.00

Tilaisuus järjestetään venäjäksi. Ennakkoilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]