SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.

28.1.2021

MikseiMikkeli yhteistyössä Savonlinnan hankekehityksen kanssa järjestää alueen sijoitumisesta kiinnostuneille venäläisille yrityksille webinaarin “Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.” Tilaisuudessa puhujina mm. Business Finlandin Senior Advisor Olga Makeeva.

Päivä ja aika: 28.1. 11.00-14.00

Tilaisuus järjestetään venäjäksi. Ennakkoilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.