SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.

28.1.2021

MikseiMikkeli yhteistyössä Savonlinnan hankekehityksen kanssa järjestää alueen sijoitumisesta kiinnostuneille venäläisille yrityksille webinaarin “Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.” Tilaisuudessa puhujina mm. Business Finlandin Senior Advisor Olga Makeeva.

Päivä ja aika: 28.1. 11.00-14.00

Tilaisuus järjestetään venäjäksi. Ennakkoilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.