SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.

28.1.2021

MikseiMikkeli yhteistyössä Savonlinnan hankekehityksen kanssa järjestää alueen sijoitumisesta kiinnostuneille venäläisille yrityksille webinaarin “Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.” Tilaisuudessa puhujina mm. Business Finlandin Senior Advisor Olga Makeeva.

Päivä ja aika: 28.1. 11.00-14.00

Tilaisuus järjestetään venäjäksi. Ennakkoilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00