SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.

28.1.2021

MikseiMikkeli yhteistyössä Savonlinnan hankekehityksen kanssa järjestää alueen sijoitumisesta kiinnostuneille venäläisille yrityksille webinaarin “Tuotannollisen yrityksen avaaminen Etelä-Savoon. Teoriasta käytäntöön.” Tilaisuudessa puhujina mm. Business Finlandin Senior Advisor Olga Makeeva.

Päivä ja aika: 28.1. 11.00-14.00

Tilaisuus järjestetään venäjäksi. Ennakkoilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.