SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

LUT-yliopistoon tuli ennätysmäärä hakemuksia

27.1.2021

LUT-yliopiston maisteriohjelmiin ja englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli yhteensä 5 638 hakemusta. Määrä on LUTin historian suurin.

Englanninkielisiin maisteriohjelmiin tuli enemmän hakemuksia kuin suomenkielisiin. Englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli kaikkiaan 754 hakemusta – verrattuna vuoteen 2020 hakemusten määrä kasvoi huikeat 186,5 %.

Suomenkielisten maisteriohjelmien tulokset julkaistaan 15.4.2021 ja englanninkielisten maisteriohjelmien tulokset 25.3.2021.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.