SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Educa 2021 – johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma

29.1.2021

Vuoden 2021 Educa verkossa -tapahtuma sisältää sekä kotimaisen että kansainvälisen ohjelmakokonaisuuden. Perjantaina voi seurata kansainvälistä ohjelmaa ja yliopisto- ja korkeakouluseminaaria. Lauantaina tarjolla on kuntavaaleihin liittyvän puolueiden puheenjohtajien paneelikeskustelun lisäksi muun muassa tietoa oppivelvollisuuden laajentamisesta.

Educa verkossa -tapahtuma on kävijöille maksuton, mutta vaatii rekisteröinnin.

Päivä ja aika: 29.1. klo 10-18.15, 30.1. klo 9.20-11.35JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]