SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

LALAPETE-projektin Sustainable fashion -kilpailuun haku auki

29.1.2021

LALAPETE-projekti toteutetaan Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 rajat ylittävän yhteistyöohjelman puitteissa. Hankkeen vastuullisena toteuttajana toimii Lappeenrannan kaupunki ja hankepartnereita Lahden kaupunki, sekä St. Petersburg Foundation for Small and Medium-sized Enterprise Development ja St. Petersburg State Geological Unitary Enterprise.

LALAPETE-projektin puitteissa järjestettävällä ”New Names in Fashion 2021”- kestävän muodin kilpailulla, etsitään uusia ideoita kiertotalouden periaattein valmistettaviin houkutteleviin ja kestäviin vaatteisiin ja asusteisiin. Kilpailun tarkoitus on edistää sekä muodin tulevaisuutta että kestävää kiertotaloutta. Tuotteiden tulee olla jäte- tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja.

Ilmoittautuminen 1.3.2021 mennessäJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00