SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

LALAPETE-projektin Sustainable fashion -kilpailuun haku auki

29.1.2021

LALAPETE-projekti toteutetaan Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 rajat ylittävän yhteistyöohjelman puitteissa. Hankkeen vastuullisena toteuttajana toimii Lappeenrannan kaupunki ja hankepartnereita Lahden kaupunki, sekä St. Petersburg Foundation for Small and Medium-sized Enterprise Development ja St. Petersburg State Geological Unitary Enterprise.

LALAPETE-projektin puitteissa järjestettävällä ”New Names in Fashion 2021”- kestävän muodin kilpailulla, etsitään uusia ideoita kiertotalouden periaattein valmistettaviin houkutteleviin ja kestäviin vaatteisiin ja asusteisiin. Kilpailun tarkoitus on edistää sekä muodin tulevaisuutta että kestävää kiertotaloutta. Tuotteiden tulee olla jäte- tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja.

Ilmoittautuminen 1.3.2021 mennessäJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.