SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

LALAPETE-projektin Sustainable fashion -kilpailuun haku auki

29.1.2021

LALAPETE-projekti toteutetaan Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 rajat ylittävän yhteistyöohjelman puitteissa. Hankkeen vastuullisena toteuttajana toimii Lappeenrannan kaupunki ja hankepartnereita Lahden kaupunki, sekä St. Petersburg Foundation for Small and Medium-sized Enterprise Development ja St. Petersburg State Geological Unitary Enterprise.

LALAPETE-projektin puitteissa järjestettävällä ”New Names in Fashion 2021”- kestävän muodin kilpailulla, etsitään uusia ideoita kiertotalouden periaattein valmistettaviin houkutteleviin ja kestäviin vaatteisiin ja asusteisiin. Kilpailun tarkoitus on edistää sekä muodin tulevaisuutta että kestävää kiertotaloutta. Tuotteiden tulee olla jäte- tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja.

Ilmoittautuminen 1.3.2021 mennessäJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]