SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

LALAPETE-projektin Sustainable fashion -kilpailuun haku auki

29.1.2021

LALAPETE-projekti toteutetaan Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 rajat ylittävän yhteistyöohjelman puitteissa. Hankkeen vastuullisena toteuttajana toimii Lappeenrannan kaupunki ja hankepartnereita Lahden kaupunki, sekä St. Petersburg Foundation for Small and Medium-sized Enterprise Development ja St. Petersburg State Geological Unitary Enterprise.

LALAPETE-projektin puitteissa järjestettävällä ”New Names in Fashion 2021”- kestävän muodin kilpailulla, etsitään uusia ideoita kiertotalouden periaattein valmistettaviin houkutteleviin ja kestäviin vaatteisiin ja asusteisiin. Kilpailun tarkoitus on edistää sekä muodin tulevaisuutta että kestävää kiertotaloutta. Tuotteiden tulee olla jäte- tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja.

Ilmoittautuminen 1.3.2021 mennessäJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.