SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

LALAPETE-projektin Sustainable fashion -kilpailuun haku auki

29.1.2021

LALAPETE-projekti toteutetaan Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 rajat ylittävän yhteistyöohjelman puitteissa. Hankkeen vastuullisena toteuttajana toimii Lappeenrannan kaupunki ja hankepartnereita Lahden kaupunki, sekä St. Petersburg Foundation for Small and Medium-sized Enterprise Development ja St. Petersburg State Geological Unitary Enterprise.

LALAPETE-projektin puitteissa järjestettävällä ”New Names in Fashion 2021”- kestävän muodin kilpailulla, etsitään uusia ideoita kiertotalouden periaattein valmistettaviin houkutteleviin ja kestäviin vaatteisiin ja asusteisiin. Kilpailun tarkoitus on edistää sekä muodin tulevaisuutta että kestävää kiertotaloutta. Tuotteiden tulee olla jäte- tai kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja.

Ilmoittautuminen 1.3.2021 mennessäJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.