SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #5

29.01.21

Työviikon päätteeksi jälleen viikon uutisia sekä mielenkiintoista luettavaa viikonlopuksi!

FINNAIR ALOITTAA LENNOT PIETARIIN 29.1. ALKAEN

Venäjän hallitus on antanut päätöksen suomen kansalaisia koskevan maahantulorajoitusten poistosta lentomatkustuksen osalta. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet, palvelumuutokset sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta. Viimeisimmät matkustussuositukset sekä rajan ylitykseen liittyvät tiedot voit tarkastaa ulkoministeriön sivuilta.

ENNÄTYSMÄÄRÄ HAKEMUKSIA LUT-YLIOPISTOON

LUT-yliopistoon maisteriohjelmiin ja englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli yhteensä 5 638 hakemusta. Määrä on LUTin historian suurin. Yliopiston englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli kaikkiaan 754 hakemusta – verrattuna edelliseen vuoteen, hakemusten määrä kasvoi huikeat 186,5%.

HELSINGIN KESKUSTAKIRJASTO OODI

Haluaisimme jakaa mielenkiintoisen Strelka-instituutin tuottaman artikkelin, joka kertoo kattavasti keskustakirjasto Oodin toiminnasta – siitä, mitä monipuoliseen kokonaisuuteen sisältyy, millaisia palveluja on tarjolla ja mitä tapahtumia tiloissa järjestetään.



JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]