SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #5

29.01.21

Työviikon päätteeksi jälleen viikon uutisia sekä mielenkiintoista luettavaa viikonlopuksi!

FINNAIR ALOITTAA LENNOT PIETARIIN 29.1. ALKAEN

Venäjän hallitus on antanut päätöksen suomen kansalaisia koskevan maahantulorajoitusten poistosta lentomatkustuksen osalta. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet, palvelumuutokset sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta. Viimeisimmät matkustussuositukset sekä rajan ylitykseen liittyvät tiedot voit tarkastaa ulkoministeriön sivuilta.

ENNÄTYSMÄÄRÄ HAKEMUKSIA LUT-YLIOPISTOON

LUT-yliopistoon maisteriohjelmiin ja englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli yhteensä 5 638 hakemusta. Määrä on LUTin historian suurin. Yliopiston englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli kaikkiaan 754 hakemusta – verrattuna edelliseen vuoteen, hakemusten määrä kasvoi huikeat 186,5%.

HELSINGIN KESKUSTAKIRJASTO OODI

Haluaisimme jakaa mielenkiintoisen Strelka-instituutin tuottaman artikkelin, joka kertoo kattavasti keskustakirjasto Oodin toiminnasta – siitä, mitä monipuoliseen kokonaisuuteen sisältyy, millaisia palveluja on tarjolla ja mitä tapahtumia tiloissa järjestetään.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.