SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #5

29.01.21

Työviikon päätteeksi jälleen viikon uutisia sekä mielenkiintoista luettavaa viikonlopuksi!

FINNAIR ALOITTAA LENNOT PIETARIIN 29.1. ALKAEN

Venäjän hallitus on antanut päätöksen suomen kansalaisia koskevan maahantulorajoitusten poistosta lentomatkustuksen osalta. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet, palvelumuutokset sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta. Viimeisimmät matkustussuositukset sekä rajan ylitykseen liittyvät tiedot voit tarkastaa ulkoministeriön sivuilta.

ENNÄTYSMÄÄRÄ HAKEMUKSIA LUT-YLIOPISTOON

LUT-yliopistoon maisteriohjelmiin ja englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli yhteensä 5 638 hakemusta. Määrä on LUTin historian suurin. Yliopiston englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli kaikkiaan 754 hakemusta – verrattuna edelliseen vuoteen, hakemusten määrä kasvoi huikeat 186,5%.

HELSINGIN KESKUSTAKIRJASTO OODI

Haluaisimme jakaa mielenkiintoisen Strelka-instituutin tuottaman artikkelin, joka kertoo kattavasti keskustakirjasto Oodin toiminnasta – siitä, mitä monipuoliseen kokonaisuuteen sisältyy, millaisia palveluja on tarjolla ja mitä tapahtumia tiloissa järjestetään.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.