SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #5

29.01.21

Työviikon päätteeksi jälleen viikon uutisia sekä mielenkiintoista luettavaa viikonlopuksi!

FINNAIR ALOITTAA LENNOT PIETARIIN 29.1. ALKAEN

Venäjän hallitus on antanut päätöksen suomen kansalaisia koskevan maahantulorajoitusten poistosta lentomatkustuksen osalta. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet, palvelumuutokset sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta. Viimeisimmät matkustussuositukset sekä rajan ylitykseen liittyvät tiedot voit tarkastaa ulkoministeriön sivuilta.

ENNÄTYSMÄÄRÄ HAKEMUKSIA LUT-YLIOPISTOON

LUT-yliopistoon maisteriohjelmiin ja englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli yhteensä 5 638 hakemusta. Määrä on LUTin historian suurin. Yliopiston englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin tuli kaikkiaan 754 hakemusta – verrattuna edelliseen vuoteen, hakemusten määrä kasvoi huikeat 186,5%.

HELSINGIN KESKUSTAKIRJASTO OODI

Haluaisimme jakaa mielenkiintoisen Strelka-instituutin tuottaman artikkelin, joka kertoo kattavasti keskustakirjasto Oodin toiminnasta – siitä, mitä monipuoliseen kokonaisuuteen sisältyy, millaisia palveluja on tarjolla ja mitä tapahtumia tiloissa järjestetään.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00