SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Nordic School Online: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin esittely

1.2.2021

Nordic School järjestää webinaarin, jossa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin opiskelijat kertovat hakemusprosessista ja opiskelusta sekä vastaavat kaikkiin kysymyksiin.

Xamk profiloituu vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi. Tarjolla on yli 70 tutkintokoulutusta, opinnot voi suorittaa joustavasti oman suunnitelman mukaan, osan kokonaan verkossa. Xamkissa on maan tyytyväisimmät opiskelijat. Tutkintokoulutuksen lisäksi Xamkissa on Suomen laajin avoin AMK-tarjonta, uudentyyppisiä mikrokursseja ja runsaasti muuta täydennyskoulutusta

Päivä ja aika: 1.2. klo 19 (Moskovan aikaa)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]