SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Viennin voimalla viikot -webinaarisarja: Kansainvälisen kaupan sopimusjuridiikka

2.2.2021

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan, Parkanon sekä Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia. Katsko koko webinaariohjelma tästä!

Kansainvälisen kaupan sopimusjuridiikka -webinaarissa käsitellään seuraavia asioita:

  1. Kansainvälisen kaupan sopimukset
  2. Vastuunrajoitusehdot
  3. Yleiset sopimusehdot
  4. Ongelmatilanteet ja riidanratkaisu

Webinaarin pitäjä:
Asianajaja Petri Nevalainen, Asianajotoimisto Applex Oy

Päivä ja aika: 2.2. klo 9-10.30 (Suomen aikaa)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.