SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Viennin voimalla viikot -webinaarisarja: Kansainvälisen kaupan sopimusjuridiikka

2.2.2021

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan, Parkanon sekä Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia. Katsko koko webinaariohjelma tästä!

Kansainvälisen kaupan sopimusjuridiikka -webinaarissa käsitellään seuraavia asioita:

  1. Kansainvälisen kaupan sopimukset
  2. Vastuunrajoitusehdot
  3. Yleiset sopimusehdot
  4. Ongelmatilanteet ja riidanratkaisu

Webinaarin pitäjä:
Asianajaja Petri Nevalainen, Asianajotoimisto Applex Oy

Päivä ja aika: 2.2. klo 9-10.30 (Suomen aikaa)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.