SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Viennin voimalla viikot -webinaarisarja: Tavaran ja palvelujen vakuuttaminen kansainvälisessä kaupassa

9.2.2021

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan, Parkanon sekä Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia. Katsko koko webinaariohjelma tästä!

Tiistaina 9.2. pidetään webinaari tavaran ja palvelujen vakuuttamisessa kansainvälisessä kaupassa. Teemat:

• Maahantuonti ja maasta vienti
• EU-sisämarkkinoilla, EU:n ulkopuolisessa kaupassa
• Ostajan vakuutus, myyjän vakuutus
• Vaihtoehdot vakuuttamiseen

Webinaarin pitäjä:
Pasi Ainasoja, LähiTapiola

Päivä ja aika: 9.2. klo 9.00 (Suomen aikaa)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.