SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #6

05.02.21

Uutisten ja vuokralaistemme tulevien tapahtumien lisäksi olemme Runebergin päivän kunniaksi koonneet uutiskirjeemme loppuun muutamia mielenkiintoisia faktoja päivänsankarista.

Hyvää Runebergin päivää!

VUOKRALAISTEMME TAPAHTUMIA:
9.2. Export Makerin Viennin voimalla viikot -webinaarisarja:
Tavaran ja palvelujen vakuuttaminen kansainvälisessä kaupassa
10.2. SVKK Klubi: Kolme vuosikymmentä uutta Venäjää - vieraana Esko Aho
11.2. Export Maker x Asian Insiders: How to Win Deals in Asia
BUSINESS FINLAND: VENÄJÄN TILANNEKUVA

Business Finlandin asiantuntijat ovat keränneet Suomen matkailuelinkeinolle ajankohtaista tietoa, tilastoja sekä muuta hyödyllistä materiaalia Venäjän markkinatilanteesta COVID-pandemian aikana.

Laajasta Business Finlandin artikkelista löytyy kattavasti tietoa mm. Venäjän nykytilanteesta ja karanteenisäännöistä, sekä kuluttajien käyttäytymisestä ja tulevaisuuden näkymistä.

JOHAN LUDVIG RUNEBERG
– SUOMEN KANSALLISRUNOILIJA, KIRJAILIJA JA TOIMITTAJA

Johan Ludvig Runeberg on saanut mainetta paitsi Suomessa, myös jossain määrin Venäjällä, jossa runoilijasta on käytetty nimitystä ”Suomen Pushkin”. Runoilijan tuotannolla on ollut suuri merkitys suomalaisen kansallisaatteen syntymiselle. 1830- ja 1840-luvuilla Runeberg onnistui luomaan ihannekuvan Suomen kansasta ja luonnosta. Runoilijan tunnetuimpia tekstejä ovat Maamme-laulu ja Vänrikki Stoolin tarinat.

Runebergista tuli jo elinaikanaan merkittävä kulttihenkilö ja Runebergin päivää alettiin juhlia jo runoilijan 50-vuotispäivästä lähtien. Päivästä on tullut vakiintunut liputuspäivä, jonka juhlintaan kuuluvat perinteisesti runebergintortut. Klassikkoleivonnaisen synnyintarinasta on monta versiota, mutta legendan mukaan reseptin uskotaan olevan runoilijan vaimon, Fredrikan kehittämä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00