SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Helsinki-keskuksen Business Akatemia online-formaatissa Helsinki Startup Space -ympäristössä 16.2 – 27.4.21

09.02.21

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Helsinki-keskuksen Business Akatemian tilaisuudet järjestetään ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan online-formaatissa. Ohjelmassa on yhteensä viisi tapahtumaa, jotka kaikki järjestetään virtuaalisessa Helsinki Startup Space -ympäristössä. Ensimmäinen tilaisuus on tasan viikon päästä 16. helmikuuta, ja aiheena on yrityksen perustamisen verotukselliset näkökohdat ja oikeudelliset vastuut Suomessa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.