SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Helsinki-keskuksen Business Akatemia online-formaatissa Helsinki Startup Space -ympäristössä 16.2 – 27.4.21

09.02.21

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Helsinki-keskuksen Business Akatemian tilaisuudet järjestetään ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan online-formaatissa. Ohjelmassa on yhteensä viisi tapahtumaa, jotka kaikki järjestetään virtuaalisessa Helsinki Startup Space -ympäristössä. Ensimmäinen tilaisuus on tasan viikon päästä 16. helmikuuta, ja aiheena on yrityksen perustamisen verotukselliset näkökohdat ja oikeudelliset vastuut Suomessa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.