SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Helsinki-keskuksen Business Akatemia online-formaatissa Helsinki Startup Space -ympäristössä 16.2 – 27.4.21

09.02.21

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Helsinki-keskuksen Business Akatemian tilaisuudet järjestetään ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan online-formaatissa. Ohjelmassa on yhteensä viisi tapahtumaa, jotka kaikki järjestetään virtuaalisessa Helsinki Startup Space -ympäristössä. Ensimmäinen tilaisuus on tasan viikon päästä 16. helmikuuta, ja aiheena on yrityksen perustamisen verotukselliset näkökohdat ja oikeudelliset vastuut Suomessa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.