SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Export Maker x Asian Insiders – How to Win Deals in Asia

11.2.2021

In this webinar, Export Maker and Asian Insiders' will share valuable insights on channel sales development and practical solutions to winning business in Asia. The webinar is suitable for B2B technology companies who want to learn from Export Maker and Asian Insiders' extensive experience in sales channel development globally, but with an "Asian twist".

Date: 11.2. 9.00-11.00 (Finnish time)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]