SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Paneelikeskustelu: Yrityksen kansainvälistyminen Suomen kautta

11.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

ООО СУОРУС ГРУП РУС организует панельную дискуссию в формате вопросы и ответы. Если ваша компания стремится к международному росту и инвестициям, или вы сами заинтересованы стать международным предпринимателем, эта онлайн-встреча вам прекрасно подойдет. В дискуссии примут участие советники Business Finland Ольга Макеева и Карен Григорян и представители российского бизнеса, открывшие компании в Финляндии Аркадий Мешковский (Rentamania Oy) и Вячеслав Волков (Globaltech Oy).

Дата и время: 11 февраля с 15.00 до 16.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.