SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Paneelikeskustelu: Yrityksen kansainvälistyminen Suomen kautta

11.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

ООО СУОРУС ГРУП РУС организует панельную дискуссию в формате вопросы и ответы. Если ваша компания стремится к международному росту и инвестициям, или вы сами заинтересованы стать международным предпринимателем, эта онлайн-встреча вам прекрасно подойдет. В дискуссии примут участие советники Business Finland Ольга Макеева и Карен Григорян и представители российского бизнеса, открывшие компании в Финляндии Аркадий Мешковский (Rentamania Oy) и Вячеслав Волков (Globaltech Oy).

Дата и время: 11 февраля с 15.00 до 16.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00