SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Paneelikeskustelu: Yrityksen kansainvälistyminen Suomen kautta

11.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

ООО СУОРУС ГРУП РУС организует панельную дискуссию в формате вопросы и ответы. Если ваша компания стремится к международному росту и инвестициям, или вы сами заинтересованы стать международным предпринимателем, эта онлайн-встреча вам прекрасно подойдет. В дискуссии примут участие советники Business Finland Ольга Макеева и Карен Григорян и представители российского бизнеса, открывшие компании в Финляндии Аркадий Мешковский (Rentamania Oy) и Вячеслав Волков (Globaltech Oy).

Дата и время: 11 февраля с 15.00 до 16.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.