SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Paneelikeskustelu: Yrityksen kansainvälistyminen Suomen kautta

11.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

ООО СУОРУС ГРУП РУС организует панельную дискуссию в формате вопросы и ответы. Если ваша компания стремится к международному росту и инвестициям, или вы сами заинтересованы стать международным предпринимателем, эта онлайн-встреча вам прекрасно подойдет. В дискуссии примут участие советники Business Finland Ольга Макеева и Карен Григорян и представители российского бизнеса, открывшие компании в Финляндии Аркадий Мешковский (Rentamania Oy) и Вячеслав Волков (Globaltech Oy).

Дата и время: 11 февраля с 15.00 до 16.30



JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]