SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) SVKK Club: Logistiikka ja ulkomaankauppa

12.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Финско-Российская торговая палата приглашает представителей компаний-членов – участников внешнеэкономической деятельности и экспертов рынка – на онлайн-встречу Клуба по логистике и ВЭД. На мероприятии участники обсудят последние новости и практики ВЭД, поделятся опытом и примерами из практики. В мероприятии могут принимать участие только члены ФРТП. Участие бесплатное. Рабочий язык русский, без перевода.

Дата и время: 12 февраля с 10.00 до 12.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.