SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Training Online: Cloud solutions solving business tasks

16.2.2021

The speakers of the training will give overview of the cloud market in Russia from the legislative and technical point of view and give useful advice on special requirements – what are the main features a Finnish company should bear in mind when planning company’s cloud-based project on both sides of the border.

You will see, based on the cases of Finnish companies working in Russia, how cloud solutions can handle numerous business-related tasks. Practical tips from the experts and from the Finnish companies working in Russian market will be given during the training.

Date and time: 16.2. 10.00-12.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.