SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Training Online: Cloud solutions solving business tasks

16.2.2021

The speakers of the training will give overview of the cloud market in Russia from the legislative and technical point of view and give useful advice on special requirements – what are the main features a Finnish company should bear in mind when planning company’s cloud-based project on both sides of the border.

You will see, based on the cases of Finnish companies working in Russia, how cloud solutions can handle numerous business-related tasks. Practical tips from the experts and from the Finnish companies working in Russian market will be given during the training.

Date and time: 16.2. 10.00-12.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.