SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Helsinki-keskuksen Business Akatemia: Yrityksen perustamisen verotukselliset näkökohdat ja oikeudelliset vastuut Suomessa

16.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Ensimmäisen tilaisuuden aiheena on yrityksen perustamisen verotukselliset näkökohdat ja oikeudelliset vastuut Suomessa (HBH ja AdAstra Attorneys).

Päivä ja aika: 16.2. 14.00-16.00 (Moskovan aikaa)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.