SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #7

12.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA:

Löydät meitä myös sosiaalisen median kanavista! Facebookissa jaamme uutisia, ajankohtaisia artikkeleita sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tapahtumia. Instagramissa jaamme kuvia ja videoita arjestamme. Tervetuloa seuraamaan!

VUOKRALAISTEMME TAPAHTUMIA:
16.2. Helsinki Centre Business Academy (RUS): Начните свой бизнес в Финляндии
16.2. SVKK Training Online (ENG): Cloud solutions solving business tasks
16.2. Export Makerin Viennin Voimalla Viikot -webinaarisarja: Maksuliikenne ja vientisaatavan turvaaminen
17.2. Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho
18.2. SVKK Verkkokoulutus: Liiketoiminnan riskit Venäjällä ja niiltä suojautuminen
18.2. SVKK Online (RUS): Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing
SANI-KONTULA WEBBIN HAASTATTELU

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin instituutin johtaja Sani Kontula-Webbin mielenkiintoinen haastattelu, joka oli tehty kansainvälisten suhteiden ja poliittisen tutkimuksen tiedekunnan oppilaskuntajärjestön kanssa.

Mukavia katseluhetkiä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.