SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #7

12.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA:

Löydät meitä myös sosiaalisen median kanavista! Facebookissa jaamme uutisia, ajankohtaisia artikkeleita sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tapahtumia. Instagramissa jaamme kuvia ja videoita arjestamme. Tervetuloa seuraamaan!

VUOKRALAISTEMME TAPAHTUMIA:
16.2. Helsinki Centre Business Academy (RUS): Начните свой бизнес в Финляндии
16.2. SVKK Training Online (ENG): Cloud solutions solving business tasks
16.2. Export Makerin Viennin Voimalla Viikot -webinaarisarja: Maksuliikenne ja vientisaatavan turvaaminen
17.2. Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho
18.2. SVKK Verkkokoulutus: Liiketoiminnan riskit Venäjällä ja niiltä suojautuminen
18.2. SVKK Online (RUS): Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing
SANI-KONTULA WEBBIN HAASTATTELU

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin instituutin johtaja Sani Kontula-Webbin mielenkiintoinen haastattelu, joka oli tehty kansainvälisten suhteiden ja poliittisen tutkimuksen tiedekunnan oppilaskuntajärjestön kanssa.

Mukavia katseluhetkiä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.