SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #7

12.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA:

Löydät meitä myös sosiaalisen median kanavista! Facebookissa jaamme uutisia, ajankohtaisia artikkeleita sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tapahtumia. Instagramissa jaamme kuvia ja videoita arjestamme. Tervetuloa seuraamaan!

VUOKRALAISTEMME TAPAHTUMIA:
16.2. Helsinki Centre Business Academy (RUS): Начните свой бизнес в Финляндии
16.2. SVKK Training Online (ENG): Cloud solutions solving business tasks
16.2. Export Makerin Viennin Voimalla Viikot -webinaarisarja: Maksuliikenne ja vientisaatavan turvaaminen
17.2. Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho
18.2. SVKK Verkkokoulutus: Liiketoiminnan riskit Venäjällä ja niiltä suojautuminen
18.2. SVKK Online (RUS): Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing
SANI-KONTULA WEBBIN HAASTATTELU

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin instituutin johtaja Sani Kontula-Webbin mielenkiintoinen haastattelu, joka oli tehty kansainvälisten suhteiden ja poliittisen tutkimuksen tiedekunnan oppilaskuntajärjestön kanssa.

Mukavia katseluhetkiä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00