SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #7

12.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA:

Löydät meitä myös sosiaalisen median kanavista! Facebookissa jaamme uutisia, ajankohtaisia artikkeleita sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tapahtumia. Instagramissa jaamme kuvia ja videoita arjestamme. Tervetuloa seuraamaan!

VUOKRALAISTEMME TAPAHTUMIA:
16.2. Helsinki Centre Business Academy (RUS): Начните свой бизнес в Финляндии
16.2. SVKK Training Online (ENG): Cloud solutions solving business tasks
16.2. Export Makerin Viennin Voimalla Viikot -webinaarisarja: Maksuliikenne ja vientisaatavan turvaaminen
17.2. Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho
18.2. SVKK Verkkokoulutus: Liiketoiminnan riskit Venäjällä ja niiltä suojautuminen
18.2. SVKK Online (RUS): Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing
SANI-KONTULA WEBBIN HAASTATTELU

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin instituutin johtaja Sani Kontula-Webbin mielenkiintoinen haastattelu, joka oli tehty kansainvälisten suhteiden ja poliittisen tutkimuksen tiedekunnan oppilaskuntajärjestön kanssa.

Mukavia katseluhetkiä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]