SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #7

12.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA:

Löydät meitä myös sosiaalisen median kanavista! Facebookissa jaamme uutisia, ajankohtaisia artikkeleita sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tapahtumia. Instagramissa jaamme kuvia ja videoita arjestamme. Tervetuloa seuraamaan!

VUOKRALAISTEMME TAPAHTUMIA:
16.2. Helsinki Centre Business Academy (RUS): Начните свой бизнес в Финляндии
16.2. SVKK Training Online (ENG): Cloud solutions solving business tasks
16.2. Export Makerin Viennin Voimalla Viikot -webinaarisarja: Maksuliikenne ja vientisaatavan turvaaminen
17.2. Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho
18.2. SVKK Verkkokoulutus: Liiketoiminnan riskit Venäjällä ja niiltä suojautuminen
18.2. SVKK Online (RUS): Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing
SANI-KONTULA WEBBIN HAASTATTELU

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin instituutin johtaja Sani Kontula-Webbin mielenkiintoinen haastattelu, joka oli tehty kansainvälisten suhteiden ja poliittisen tutkimuksen tiedekunnan oppilaskuntajärjestön kanssa.

Mukavia katseluhetkiä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.