SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi uuden podcastin – ensimmäisen jakson teemana Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit

15.02.21

Podcastissa keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä.

Ensimmäisessä jaksossa keskitytään Venäjän-kaupan mahdollisuuksiin ja tulevaisuuden näkymiin: miltä Venäjä näyttää suomalaisen ja suomalaisyritysten silmin nyt ja tulevaisuudessa. Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen edustuston päällikkö Jari Jumpponen. Jakso on äänitetty 5.2.2021.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.