SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi uuden podcastin – ensimmäisen jakson teemana Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit

15.02.21

Podcastissa keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä.

Ensimmäisessä jaksossa keskitytään Venäjän-kaupan mahdollisuuksiin ja tulevaisuuden näkymiin: miltä Venäjä näyttää suomalaisen ja suomalaisyritysten silmin nyt ja tulevaisuudessa. Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen edustuston päällikkö Jari Jumpponen. Jakso on äänitetty 5.2.2021.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.