SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi uuden podcastin – ensimmäisen jakson teemana Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit

15.02.21

Podcastissa keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä.

Ensimmäisessä jaksossa keskitytään Venäjän-kaupan mahdollisuuksiin ja tulevaisuuden näkymiin: miltä Venäjä näyttää suomalaisen ja suomalaisyritysten silmin nyt ja tulevaisuudessa. Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen edustuston päällikkö Jari Jumpponen. Jakso on äänitetty 5.2.2021.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]