SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinar: Soil contamination problems and biological methods for soil remediation

16.2.2021

The event is a part of the project KS1699 BBC1 - Business in Biotechnology and Circular Economy within the framework of the South-East Finland-Russia CBC Program 2014-2020. Simultaneous English-Russian-English interpretation will be available at the event.

Themes:
– The current state of urban soils and grounds in St. Petersburg and Mikkeli
– Contaminated sites and their treatment
– Technologies for biological soil remediation and their practical use with examples

Date and time: 16.2. 13.00-16.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]