SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinar: Soil contamination problems and biological methods for soil remediation

16.2.2021

The event is a part of the project KS1699 BBC1 - Business in Biotechnology and Circular Economy within the framework of the South-East Finland-Russia CBC Program 2014-2020. Simultaneous English-Russian-English interpretation will be available at the event.

Themes:
– The current state of urban soils and grounds in St. Petersburg and Mikkeli
– Contaminated sites and their treatment
– Technologies for biological soil remediation and their practical use with examples

Date and time: 16.2. 13.00-16.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.