SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinar: Soil contamination problems and biological methods for soil remediation

16.2.2021

The event is a part of the project KS1699 BBC1 - Business in Biotechnology and Circular Economy within the framework of the South-East Finland-Russia CBC Program 2014-2020. Simultaneous English-Russian-English interpretation will be available at the event.

Themes:
– The current state of urban soils and grounds in St. Petersburg and Mikkeli
– Contaminated sites and their treatment
– Technologies for biological soil remediation and their practical use with examples

Date and time: 16.2. 13.00-16.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.