SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinar: Soil contamination problems and biological methods for soil remediation

16.2.2021

The event is a part of the project KS1699 BBC1 - Business in Biotechnology and Circular Economy within the framework of the South-East Finland-Russia CBC Program 2014-2020. Simultaneous English-Russian-English interpretation will be available at the event.

Themes:
– The current state of urban soils and grounds in St. Petersburg and Mikkeli
– Contaminated sites and their treatment
– Technologies for biological soil remediation and their practical use with examples

Date and time: 16.2. 13.00-16.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.