SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) SVKK Online: Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing

18.2.2021

Please kindly note that the working language of the event is Russian (without simultaneous interpretation).

Finnish-Russian Chamber of Commerce invites Finnish companies – manufacturers of technologies, equipment, materials and services for construction and interiors to online business meeting with representatives of 3 largest developers of luxury real estate in Russia.

Companies Inteco, Vesper, HALS are interested in cooperation with Finnish producers and are ready to receive Finnish offers for their current and future projects. Each Finnish company will have the opportunity of personal negotiation with each developer. FRCC will do serious preparation for informing of Russian developers about Finnish companies participating in the meeting: online catalog of presentation materials of Finnish companies will be created and developers will carefully study for effectively negotiations.

Date and time: 18.2. 13.00-17.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.