SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) SVKK Online: Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing

18.2.2021

Please kindly note that the working language of the event is Russian (without simultaneous interpretation).

Finnish-Russian Chamber of Commerce invites Finnish companies – manufacturers of technologies, equipment, materials and services for construction and interiors to online business meeting with representatives of 3 largest developers of luxury real estate in Russia.

Companies Inteco, Vesper, HALS are interested in cooperation with Finnish producers and are ready to receive Finnish offers for their current and future projects. Each Finnish company will have the opportunity of personal negotiation with each developer. FRCC will do serious preparation for informing of Russian developers about Finnish companies participating in the meeting: online catalog of presentation materials of Finnish companies will be created and developers will carefully study for effectively negotiations.

Date and time: 18.2. 13.00-17.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00