SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) SVKK Online: Business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing

18.2.2021

Please kindly note that the working language of the event is Russian (without simultaneous interpretation).

Finnish-Russian Chamber of Commerce invites Finnish companies – manufacturers of technologies, equipment, materials and services for construction and interiors to online business meeting with representatives of 3 largest developers of luxury real estate in Russia.

Companies Inteco, Vesper, HALS are interested in cooperation with Finnish producers and are ready to receive Finnish offers for their current and future projects. Each Finnish company will have the opportunity of personal negotiation with each developer. FRCC will do serious preparation for informing of Russian developers about Finnish companies participating in the meeting: online catalog of presentation materials of Finnish companies will be created and developers will carefully study for effectively negotiations.

Date and time: 18.2. 13.00-17.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.