SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #8

19.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista

NETTISIVUILLAMME ON JULKAISTU PÄIVIN,
KOULUMME REHTORIN BLOGIKIRJOITUS:

"Tunnelma on kuin pienessä kyläkoulussa: kaikki tuntevat toistensa, on paljon sisaruksia ja oppilaat ovat kaikkien opettajien yhteisiä". Blogissamme Pietarin Suomalaisen Koulun rehtori Päivi Hyyrynen kertoo koulun arjesta.

SUOMALAIS-VENÄLÄISEN KAUPPAKAMARIN UUSI PODCAST:

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi ensimmäisen jakson "Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit" podcastissa "Ruplan kurssi". Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen Moskovan edustuston päällikkö Jari Jumpponen.

VIIKONLOPPULUKEMISTA:

Pidennetylle viikonlopulle haluaisimme jakaa artikkelin, joka käsittelee Tove Janssonin muumikirjoja. Näitä on ihanaa lukea pyhien pakkaspäivinä!

P.S. Huomaattehan, että vastaanottomme on kiinni 22-23.2. Oikein rentouttavaa pidennettyä viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

02.03.21

(RUS) Online-luento: Karl Fazer ja Venäjä

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. Первая онлайн-лекция Института Финляндии в новом сезоне пройдёт при поддержке финской компании Fazer и будет посвящена её основателю Карлу Фацеру. Искусствовед Ольга Хорошилова расскажет о связях знаменитого финского предпринимателя с Россией. На лекции мы узнаем, когда и почему Карл Фацер оказался в Санкт-Петербурге, кем были его учителя и какими […]


01.03.21

Nordic Schoolin kevät- ja kesäleiriohjelma 2021 on julkaistu!

Nordic Schoolissa opetetaan paitsi suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille, järjestetään myös lasten leirejä Euroopassa ja muualla. Ohjelmassa on kevätleiri Leningradin alueella sekä kesäleirejä Leningradin alueella ja Turkissa. Tarkat aikataulut, ohjelmat ja hintatiedot nettisivuilla.