SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #8

19.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista

NETTISIVUILLAMME ON JULKAISTU PÄIVIN,
KOULUMME REHTORIN BLOGIKIRJOITUS:

"Tunnelma on kuin pienessä kyläkoulussa: kaikki tuntevat toistensa, on paljon sisaruksia ja oppilaat ovat kaikkien opettajien yhteisiä". Blogissamme Pietarin Suomalaisen Koulun rehtori Päivi Hyyrynen kertoo koulun arjesta.

SUOMALAIS-VENÄLÄISEN KAUPPAKAMARIN UUSI PODCAST:

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi ensimmäisen jakson "Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit" podcastissa "Ruplan kurssi". Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen Moskovan edustuston päällikkö Jari Jumpponen.

VIIKONLOPPULUKEMISTA:

Pidennetylle viikonlopulle haluaisimme jakaa artikkelin, joka käsittelee Tove Janssonin muumikirjoja. Näitä on ihanaa lukea pyhien pakkaspäivinä!

P.S. Huomaattehan, että vastaanottomme on kiinni 22-23.2. Oikein rentouttavaa pidennettyä viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.