SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #8

19.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista

NETTISIVUILLAMME ON JULKAISTU PÄIVIN,
KOULUMME REHTORIN BLOGIKIRJOITUS:

"Tunnelma on kuin pienessä kyläkoulussa: kaikki tuntevat toistensa, on paljon sisaruksia ja oppilaat ovat kaikkien opettajien yhteisiä". Blogissamme Pietarin Suomalaisen Koulun rehtori Päivi Hyyrynen kertoo koulun arjesta.

SUOMALAIS-VENÄLÄISEN KAUPPAKAMARIN UUSI PODCAST:

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi ensimmäisen jakson "Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit" podcastissa "Ruplan kurssi". Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen Moskovan edustuston päällikkö Jari Jumpponen.

VIIKONLOPPULUKEMISTA:

Pidennetylle viikonlopulle haluaisimme jakaa artikkelin, joka käsittelee Tove Janssonin muumikirjoja. Näitä on ihanaa lukea pyhien pakkaspäivinä!

P.S. Huomaattehan, että vastaanottomme on kiinni 22-23.2. Oikein rentouttavaa pidennettyä viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.