SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #8

19.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista

NETTISIVUILLAMME ON JULKAISTU PÄIVIN,
KOULUMME REHTORIN BLOGIKIRJOITUS:

"Tunnelma on kuin pienessä kyläkoulussa: kaikki tuntevat toistensa, on paljon sisaruksia ja oppilaat ovat kaikkien opettajien yhteisiä". Blogissamme Pietarin Suomalaisen Koulun rehtori Päivi Hyyrynen kertoo koulun arjesta.

SUOMALAIS-VENÄLÄISEN KAUPPAKAMARIN UUSI PODCAST:

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi ensimmäisen jakson "Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit" podcastissa "Ruplan kurssi". Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen Moskovan edustuston päällikkö Jari Jumpponen.

VIIKONLOPPULUKEMISTA:

Pidennetylle viikonlopulle haluaisimme jakaa artikkelin, joka käsittelee Tove Janssonin muumikirjoja. Näitä on ihanaa lukea pyhien pakkaspäivinä!

P.S. Huomaattehan, että vastaanottomme on kiinni 22-23.2. Oikein rentouttavaa pidennettyä viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00