SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #8

19.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista

NETTISIVUILLAMME ON JULKAISTU PÄIVIN,
KOULUMME REHTORIN BLOGIKIRJOITUS:

"Tunnelma on kuin pienessä kyläkoulussa: kaikki tuntevat toistensa, on paljon sisaruksia ja oppilaat ovat kaikkien opettajien yhteisiä". Blogissamme Pietarin Suomalaisen Koulun rehtori Päivi Hyyrynen kertoo koulun arjesta.

SUOMALAIS-VENÄLÄISEN KAUPPAKAMARIN UUSI PODCAST:

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi ensimmäisen jakson "Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit" podcastissa "Ruplan kurssi". Studiossa Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen, Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula ja East Officen Moskovan edustuston päällikkö Jari Jumpponen.

VIIKONLOPPULUKEMISTA:

Pidennetylle viikonlopulle haluaisimme jakaa artikkelin, joka käsittelee Tove Janssonin muumikirjoja. Näitä on ihanaa lukea pyhien pakkaspäivinä!

P.S. Huomaattehan, että vastaanottomme on kiinni 22-23.2. Oikein rentouttavaa pidennettyä viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]