SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Moscow Design Museum: Skandinaavinen design -jakso

19.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Московский музей дизайна собирает, изучает и сохраняет наследие российского дизайна, знакомит зрителей с лучшими образцами и основными течениями международного дизайна, а также представляет российский дизайн за рубежом. 

Программа "Говорит Дизайн" расскажет о направлениях современного дизайна и о дизайне в контексте культуры ХХ века, об истории и теории, музеях и выставках дизайна. 19 февраля пройдет встреча посвященная скандинавскому дизайну. В чем особенности датского и финского дизайна эпохи модернизма? Почему для северного дизайна так важны традиции и как они влияют на творчество современных проектировщиков? На это вопросы отвечает гость программы Павел Ульянов – коллекционер, исследователь истории дизайна, преподаватель Высшей Школы Экономики.

Дата и время: 19 февраля в 18.05JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.