SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Moscow Design Museum: Skandinaavinen design -jakso

19.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Московский музей дизайна собирает, изучает и сохраняет наследие российского дизайна, знакомит зрителей с лучшими образцами и основными течениями международного дизайна, а также представляет российский дизайн за рубежом. 

Программа "Говорит Дизайн" расскажет о направлениях современного дизайна и о дизайне в контексте культуры ХХ века, об истории и теории, музеях и выставках дизайна. 19 февраля пройдет встреча посвященная скандинавскому дизайну. В чем особенности датского и финского дизайна эпохи модернизма? Почему для северного дизайна так важны традиции и как они влияют на творчество современных проектировщиков? На это вопросы отвечает гость программы Павел Ульянов – коллекционер, исследователь истории дизайна, преподаватель Высшей Школы Экономики.

Дата и время: 19 февраля в 18.05JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00