SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Moscow Design Museum: Skandinaavinen design -jakso

19.2.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Московский музей дизайна собирает, изучает и сохраняет наследие российского дизайна, знакомит зрителей с лучшими образцами и основными течениями международного дизайна, а также представляет российский дизайн за рубежом. 

Программа "Говорит Дизайн" расскажет о направлениях современного дизайна и о дизайне в контексте культуры ХХ века, об истории и теории, музеях и выставках дизайна. 19 февраля пройдет встреча посвященная скандинавскому дизайну. В чем особенности датского и финского дизайна эпохи модернизма? Почему для северного дизайна так важны традиции и как они влияют на творчество современных проектировщиков? На это вопросы отвечает гость программы Павел Ульянов – коллекционер, исследователь истории дизайна, преподаватель Высшей Школы Экономики.

Дата и время: 19 февраля в 18.05JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.